Blog / Noutati

Călătorie cu copii mici – Jurnale din Europa

Călătorie cu copii mici – Jurnale din Europa

Vizitând Strasbourg: Călătorie cu copii mici

De Maggie Andrews

Nu există cu adevărat nimic altceva decât să călătorești prin Europa cu copii mici. Acest lucru este adevărat din atât de multe motive, dintre care unul este că rareori par să știe cât de norocoși sunt sau cât de nebunesc este faptul că sunt, unde sunt. Locuind în Germania acum un an și jumătate, ne-am obișnuit să auzim zilnic limba germană. Ne-am simțit suficient de confortabil în mediul nostru înconjurător pentru a explora și a trăi. Cu toate acestea, atunci când călătorim într-o altă țară, cum ar fi Franța, de exemplu, este din nou ceva nou și derutant. Ca adult, îți faci griji cu privire la felul în care arăți în ochii celorlalți, dacă pronunți corect cuvintele sau chiar dacă vei fi capabil să faci ceva atât de simplu precum să cumperi mâncare. Călătoriile pot fi înfricoșătoare și copleșitoare ca adult. Cât de revigorant este să călătorești cu copii mici care cântă pe străzi în timp ce se plimbă cu părinții lor și nu le pasă cine se uită, să stai într-un restaurant francez uitându-te la un meniu și să iubești mâncarea indiferent de modul în care este pronunțată și să te răsfeți cu bucurie cu un croissant cu ciocolată fără să îți faci griji pentru calorii. Cea mai recentă călătorie a noastră în Franța și fiecare călătorie de până acum a fost minunată, în mare parte datorită copiilor noștri mici.

Frumosul meu copil mic care se uită la canalul din Strasbourg Franța

Strasbourg este o privire incredibilă în frumusețea Franței în afara marilor orașe precum Parisul. Cu o populație de aproape 300,000 acest oraș interesant și divers din punct de vedere cultural oferă o vacanță minunată. Site-ul istorie a orașului în sine este fascinantă. Datorită multiplelor schimbări în ceea ce privește proprietatea asupra terenurilor între Franța și Germania, precum și a traficului turistic regulat prin oraș. Istoria eclectică a creat un amestec de limbi în oraș, ca atare se poate auzi nu doar franceză în timpul vizitei, ci și germană, engleză și chiar spaniolă. Clădirile sunt fermecătoare și interesante, iar oamenii sunt prietenoși. Macarons sunt delicioase, iar patiseriile nu dezamăgesc. În mijlocul orașului, se află un parc frumos care a fost pur și simplu o încântare pentru copiii noștri. Parc de L’Orangerie mi-a amintit de operele de artă ale lui Monet. Oamenii se bucurau de picnicuri pe pături printre lalelele înmugurite, admirau animalele de la mica grădină zoologică din interiorul parcului și se plimbau cu bicicletele în timp ce purtau flori și baghete în coșuri. După doar câteva zile, ne-am îndrăgostit de această felie de paradis francez și abia așteptăm să ne întoarcem!

Vreți un tur de mâncare tradițională în Strasbourg?

La Petite France, o zonă din Strasbourg care găzduiește multe restaurante, magazine și activități, este întretăiată de canale. Aceste canale sunt folosite atât în scopuri de afaceri, cât și pentru călătorii turistice. Mulțumită ghidului nostru turistic, am aflat în mod interesant că toate casele și clădirile de pe marginea canalelor sunt viu colorate pentru a-i atenționa pe cei care călătoresc cu barca despre ce fel de afaceri desfășoară. De exemplu, o casă maro ar putea însemna un lucrător în piele, în timp ce o casă roz ar putea fi o fabrică de bere. Cât de genial! Rezultatul este că acest oraș este luminos, primitor și oferă o priveliște incredibilă! Există o mare varietate de restaurante de care vă puteți bucura, precum și locații istorice, cum ar fi Catedrala din Strasbourg pentru a vizita. Cu vitraliile sale complicate și turnul înalt până la cer, aceasta este o necesitate!

Străzile pietruite și complicate din La Petite France

În timp ce soțul meu și cu mine ne-am bucurat de numeroasele fapte interesante pe care ni le-a relatat ghidul nostru turistic, copiii noștri mici priveau păsările și dansau pe aleile pietruite. În timp ce fiica mea dansa, m-am întrebat câți copii mici au mers pe aceleași pietre timp de atâția ani. În timp ce fiul meu făcea cu mâna câinilor și trecătorilor, mi-am imaginat câte lucruri s-au întâmplat cu siguranță în timpul celui de-al Doilea Război Mondial. În calitate de adulți, gândurile noastre pot da de gândit, însă, datorită naturii inocente și capricioase a copiilor, putem fi readuși în prezent. Cu speranțe umile, am încercat să facem toate cererile noastre în limba franceză, conștient de pronunția noastră, dar întâmpinând în mod constant răbdare amabilă din partea localnicilor. Copiii noștri au mâncat cu curaj frigărui cu pomi și cârnați într-un restaurant francez, în care păreau să nu știe deloc că ospătarul a avut milă de noi și a vorbit în engleză. Eu și soțul meu am fost ușurați, iar copiii noștri mici au fost inconștienți. Cumva, această experiență m-a învățat că, deși călătoriile cu copii mici pot fi solicitante, merită efortul. Bucuriile simple de care au parte, curajul de care este nevoie ca părinte pentru a te asigura că copiii tăi primesc ceea ce au nevoie (chiar dacă trebuie să te poticnești într-o limbă străină pentru a le cere ajutorul) și simțul lor nestăvilit de curiozitate te ajută să experimentezi aventura într-un mod cu totul diferit. Mulțumită lor, călătoriile noastre internaționale în străinătate vor fi încântătoare, în ciuda încercărilor noastre laborioase de a vorbi o limbă străină și a ritmului nostru lent datorită schimbării scutecelor, biberonului și somnului.

Idei de călătorie pentru părinții cu copii mici: Cele mai importante momente din Strasbourg

  • Tur de mers pe jos prin Petite France– site-uri precum Airbnb și Get Your Guide oferă tururi de plimbare la prețuri rezonabile, care variază în funcție de durată și subiect. Ne-a plăcut acest lucru pentru familia noastră, deoarece soțul meu și cu mine ne-am putut bucura de comentariile despre aspectele istorice și culturale ale orașului, în timp ce copiii noștri mici au adorat să se plimbe și să descopere numeroasele delicii ale acestui loc unic în Europa!
  • Turul Canalului – În Strasbourg există mai multe companii care oferă tururi ale canalului pentru turiști de toate vârstele. Cu o durată a turului de puțin peste o oră, teme precum istoria orașului și cultura locală îi vor încânta cu siguranță pe toți.
  • Montagne des singes- Pentru acele familii care nu se deranjează de un drum de 45 de minute cu mașina prin frumosul peisaj francez și care doresc o experiență unică și interesantă, Montagne des singes este o necesitate!!! Pentru un preț rezonabil, tu și familia ta puteți face drumeții pe conservarea pentru macacii de Barbary și puteți merge alături de animale în timp ce se plimbă liber. Cu toții ne-am bucurat de plimbarea liniștită prin proprietate și ne-am bucurat să vedem maimuțele sălbatice atât de aproape.
  • Piața de Crăciun din Strasbourg- Piața de Crăciun din Strasbourg este deosebit de populară în Europa. Dacă dvs. și familia dvs. vizitați orașul în lunile noiembrie sau decembrie, nu uitați să luați parte la numeroasele delicii ale acestui festival. Mâncarea, băuturile, mărfurile locale și caruselurile capricioase contribuie la crearea unei experiențe incredibile pentru iubitorii de sărbători de orice vârstă.

Biografie autor

Maggie Andrews este un blogger independent, scriitor de conținut și consultant de afaceri. Subiectele ei de interes variază de la călătorii la subiecte de afaceri. Când nu scrie, poate fi găsită alergând după cei doi copii sub patru ani, alergând cu câinii ei, jucând fotbal în echipa locală germană sau călătorind cu familia prin Europa. Urmăriți-i călătoria pe Facebook și pe Un produs al călătoriei.

!function(f,b,e,v,n,t,s){if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod?
n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)};if(!f._fbq)f._fbq=n;
n.push=n;n.loaded=!0;n.version=’2.0′;n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0;
t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0];s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window,
document,’script’,’https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js’);

Articol Preluat din sursa Externa

2023 Ghid de călătorie pentru Insulele Cook
Traveleurope Blog | Sfaturi de călătorie, sfaturi și informații utile5 Sfaturi pentru a călători cu dureri articulare și artrită – Traveleurope Blog

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

nine − 1 =

Despre autor

FII LA CURENT CU VACANTELE REUSITE!

Cauta Oferte

Booking.com

Vacante de vis

Booking.com

Alege o vacanta reusita!

Booking.com
keyboard_arrow_up