Blog / Noutati

inscriere apartament booking

Cum inscriu apartamentul pe Booking.com?

Pentru oricine are o proprietate pe care o poate oferi in scopuri turistice principala preocupare este cum sa isi atraga clienti in mod constant, si sa se bucure de venituri bune de pe urma spatiului pe care doresc sa il inchirieze. Daca te intrebi cum inscriu apartamentul pe Booking.com, in cele ce urmeaza vei descoperi detalii complete.

Clientii pot veni de oriunde, atat din tara cat si din strainatate, pe perioada mai lunga sau mai scurta, iar listarea apartamentului pe Booking poate fi cea mai facila modalitate da a va promova apartamentul si de a fi gasiti de persoanele interesate de o cazare in zona respectiva, alta decat hotel sau pensiune.

E bine de stiut ca inscrierea pe Booking nu costa nimic, nu se plateste un abonament, ci doar comision pentru rezervarile facute, si care sunt confirmate sau care sunt platite in cazul in care este o rezervare neramursabila.

Inscrie apartamentul pe VRBO pentru a atrage mai multi turisti!

Orice proprietate care se inscrie pe acest portal de rezervari trece prin trei etape.

  • Inscrierea prin formularul de inscriere, prin care se ofera datele legate de proprietate, plati, facilitati, contractul cu Booking
  • Revizuirea inscrierii de catre Booking, pentru a se asigura ca datele sunt corecte. Primirea de nume de utilizator si parola
  • Accesul la dashboard unde va puteti complreta/actualiza datele despre proprietate, adauga fotografii sugestive, unde setati disponibilitatea proprietatii, facilitati, cerintele pe care vizitatorii trebuie sa le indeplineasca, preturile.
Citeste si:

Pentru orice tip de asistenta sau neintelegeri, veti putea apela la echipa de suport a site-ului, 24 de ore din 24.

Toate functiile legate de folosirea platformei sunt explicate si diferite documente de ajutor, astfel nu ar trebui sa fie greu sa incepeti sa va promovati proprietatea dupa ce faceti listarea apartamentului pe Booking, si sa vedeti rezultatele acestui demers cat mai repede.

Inscrie apartamentul pe VRBO si vei avea beneficii multiple!

Preturile pe cate clientii le vad sunt preturi finale, nu se mai adauga comision sau alte taxe peste ele. Iar confirmarile rezervarilor se fac automat. In cazul in care un client isi anuleaza rezervarea sau in cazul in care nu aveti o politica de anulare gratuita. Clientul va plati o taxa de anulare si la aceasta se va plati un comision.

In cazul in care clientul nu se prezinta, nu se va plati comision pentru rezervare in conditiile in care nu aveti setata o taxa de neprezentare.

Folosirea acestei platforme este modalitatea ideala de a creste vizibilitatea proprietatii dumneavoastra, fie ca vorbim de apartamente, vile, case de vacanta, atragand multe cupluri, familii care isi cauta o cazare alternativa in afara hotelurilor sau pensiunilor.

Inscrie apartamentul pe VRBO pentru a atrage mai multi turisti!

Vezi toate articolele despre inregistrarea unei proprietati pe Booking!
Cum inscriu pensiunea pe Booking.com?
Inregistrarea unei pensiuni pe booking, primul pas spre succes

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

2 × five =

Despre autor

FII LA CURENT CU VACANTELE REUSITE!

Cauta Oferte

Booking.com

Vacante de vis

Booking.com

Alege o vacanta reusita!

Booking.com
keyboard_arrow_up