Blog / Noutati

inscriere pensiune booking

Cum inscriu pensiunea pe Booking.com?

Inainte de a efectua inscrierea proprietatii pe Booking, este bine sa aflati despre modul in care lucreaza aceasta platforma si care sunt beneficiile pe care le poate aduce afacerilor care e inscriu pe ea. In continuare vei afla detalii complete despre cum inscriu pensiunea pe Booking.com.

Acest site opereaza ca intermediar. Oferind posibilitatea vizitatorilor de a face rezervari cu confirmare imediata la proprietatea cea mai potrivita pentru ei. Cei care doresc sa obtina vizitatori prin intermediul site-ului nu trebuie sa plateasca o taxa lunara sau anuala. Ci doar un comision pentru fiecare rezervare onorata sau platita in avans(nerambursabila). In plus de acestea ca proprietar de pensiune veti avea acces la multe alte informatii. Si date care va vor ajuta in optimizarea afacerii dumneavoastra, a tarifelor perceputa, samd.

Inscrie pensiunea pe VRBO pentru a atrage mai multi turisti!

Primul pas – Inregistrarea proprietatii

Aceasta include informatiile legate despre proprietate, camere si facilitati, precum si o prima fotografie.

Se vor completa de asemenea si detaliile legate de plata, fiind necesara si semnarea unui contract pentru inscriere pensiune pe Booking.

In cazul in care inregistrarea a fost inceputa dar nu a fost finalizata, aceasta se poate relua apasand pe „Continuati inregistrarea” si urmand link-ul primit pe email pentru a continua.

Pasul al doilea  – Verificarea proprietatii si finalizarea inregistrarii

Dupa ce ati terminat completarea tuturor datelor necesare pentru inscriere pensiune pe Booking, aceste date legate de proprietatea dumneavoastra vor fi verificate de catre cei de la site, urmand ca daca totul este in ordine sa primiti un email de unde sa puteti folosi un nume de autentificare si parola pentru a avea acces la sectiunea de extranet de unde sa va puteti edita ulterior orice informatie legata de proprietate.

Inscrie pensiunea pe VRBO si vei avea beneficii multiple!

Pasul al treilea – Configurarea proprietatii

Completarea cat mai completa si mai potrivita a tuturor datelor proprietatii dumneavoastra este foarte importanta daca doriti sa obtinuti rezultate rapid si de asemenea si pe termen lung.  Atunci cand faceti o inscriere de pensiune pe Booking veti avea acces nu numai la milioanele de utilizatori ai site-ului, din toata lumea, dar proprietatile de aici sunt promovate si pe alte site-uri partenere, pe motoarele de cautare. Cu cat materialele sunt mai complete si mai precise, cu atat rezultatele sunt mai bune.

Citeste si:

Iar o importanta deosebita o au aici pozele, fiind necesare multe fotografii, atat din interiorul proprietatii cat si din exterior, care sa fie de calitate buna.

Introducerea unui text relevant si atragator despre proprietate, alegerea unor preturi corecte, corelate cu cele practicate de proprietati similare din zona dumneavoastra vor fi garantia ca inscrierea pensiunii pe Booking va atinge efectul scontat.

Inscrie pensiunea pe VRBO pentru a atrage mai multi turisti!

Cat de avantajoasa este inscrierea unui apartament in Booking?
Cum inscriu apartamentul pe Booking.com?

1 comentariu. Leave new

  • Clisura Dunarii este una dintre cele mai frumoase zone turistice din Romania si nu numai.
    Comuna Svinita, unde este si agropensiunea GREBEN, este in centrul acestei frumoase si unice zone, unde Dunarea a despartit muntii Carpati de muntii Balcani si a creat peisaje minunate, parca desprinse din basmele copilariei .

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

3 + 12 =

Despre autor

FII LA CURENT CU VACANTELE REUSITE!

Cauta Oferte

Booking.com

Vacante de vis

Booking.com

Alege o vacanta reusita!

Booking.com
keyboard_arrow_up