Blog / Noutati

inchirieri auto ieftine calitate

Detalii utile atunci cand vrei sa faci inchirieri auto in Romania

Masina este cel mai util mijlocde transport atunci cand ai de facut o calatorie sau vrei sa pleci in vacanta. Aceasta flexibilitate nu o vei gasi la alte modalitati de transport, asadar, daca nu ai masina ta proprie, sau ea este indisponibila, este la service, sau pur si simplu nu este vehiculul potrivit pentru calatoria ta, atunci poti apela la inchirieri auto pentru a gasi masina potrivita. Prin serviciilede inchirieri auto in Romania  veti  calatori  eficient!

Foloseste internetul pentru a vedea companiile de rent a car din Romania, vezi care sunt cele cateva care iti atrag atentia prin oferta lor, seriozitate, experienta pe care o au. O companie cu experienta va trebui sa aiba la dispozitie o gama larga de autoturisme. De asemenea un sistem eficient, bine pus la punct, care sa fie cat mai comod pentru utilizatori. Acest lucru mai ales daca aceasta este prima lor inchiriere.

Procesul de inchiriere al unei masini nu este chiar atat de simplu, deci este bine ca toate informatiile sa fie cat mai clare,si, foarte important, ceea ce ti s-a prezentat inainte de semnarea contractului sa se regaseasca si in contract atunci cand inchiriezi masina. Nu trebuie sa existe taxe si costuri ascunse, transparenta este foarte importanta.

rca-ieftin.ro Vezi si ce politici de fidelizare au, ce bonusuri ofera, ce promotii au, astfel vei putea economisi multi bani. Dar economia nu ar trebui sa vina apeland la cea mai ieftina companie, sau alegand cea mai ieftina masina. Confortul si siguranta conteaza foarte mult, mai ales la un drum lung. Mai ales daca iti cauti transport pentru vacanta, vrei sa mergi cu familia. Alege doar firme de rent a car care au un parc auto nou, cu masini in stare foarte buna.

Tine cont de toate detaliile referitoare la inchirieri auto in Romania

Informeaza-te de diversele detalii cum ar fi numarul maxim de Km pe care ii poti face. Sau de varsta minima pe care soferul trebuie sa o aiba, daca poate exista sofer suplimentar, legat de trecerea granitelor, fumatul in masina.

Un alt capitol important este cel legat de asigurari, si de politica de alimentare cu combustibil, exista mai multe variante, vezi care este politica firmei cu care vrei sa faci inchirieri auto pentru vacanta.

Atunci cand faci efectiv inchirierea trebuie sa inspectezi impreuna cu reprezentantul fimei masina, sa vezi eventualele loviri zgarieturi si alte probleme, ele trebuie trecute in procesul verbal. Ajuta de asemenea sa faci si fotografii masinii. Verifica si nivelul de combustibil.

Ai grija ca predarea masinii sa se faca la data, ora, si locul specificat. Orice intarziere este penalizata, dar de asemenea si predarea mai devreme poate fi penalizata. Cel mai bine este deci sa o predai atunci cand este specificat.

De obicei cand se inhiriaza o masina, se face in sistem Full-Full. Adica o iei cu rezervorul plin, o restitui cu rezervorul plin. Si primesti depozitul pentru combustibil inapoi ulterior.  Asigura-te, in cazul in care aceasta este procedura, ca vei aduce masina cu plinul facut, de preferat de la o benzinarie cu preturi mai mici, nu de langa aeroport.

Vezi si alte articole din categoria Rent a car!

Oferte si sugestii pentru inchirieri auto
Intelegerea mai buna a procesului de inchirieri auto

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

five × 1 =

Despre autor

FII LA CURENT CU VACANTELE REUSITE!

Cauta Oferte

Booking.com

Vacante de vis

Booking.com

Alege o vacanta reusita!

Booking.com
keyboard_arrow_up