Turistul Vesel

Doriti o vacanta pe litoral in Bulgaria?

Statiunile de pe litoralul Marii Negre va pot oferi o vacanta de vis! Clima favorbila din Bulgaria, nivelul mic de salinitate al apei. De asemenea prezenta aerosolilor si absenta faunei si florei patogene pentru organismul uman favorizeaza turismul in aceasta zona. O vacanta pe litoral in Bulgaria este ideala! Dupa cum stim, litoralul din Bulgaria este primitor si ieftin, iar reducerile si ofertele all inclusive de pe litoral va scutesc de nenumarate griji, atunci cand planificati un sejur la hotelurile de pe litoral!

Turistii care aleg statiunile de pe litoralul Bulgariei se bucura de calitatea hotelurilor. Acestea sunt ridicate la nivelul statiunilor Marii Mediteraneene, Nisipurile de aur, Sunny Beach, plajele din Albena, Sfintii Constantin si Elena. Sunt numeroase si diverse posibilitatile de a va petrece timpul in restaurante international, centre sportive, magazice, baruri, centre de agrement, acvaparc.

Oferte de cazare la mare in Bulgaria:Booking.com

Vacanta pe litoral in Bulgaria – Sejur in Bulgaria

Pe teritoriul Bulgariei aveti posibilitatea de a alege intre 110 statiuni. Printre acestea se Numara 36 care au nivel national si 68 cu importanta locala – dintre care 10 se afla pe litoral, iar 5 sunt montane.

Orasele Burgas si Varna dispun de aeroporturi nationale, pentru ca majoritatea turistilor apeleaza la serviciul aerian pentru a se bucura de un sejur linistit. Daca doriti sa planificati o vacanta pe litoralul Bulgariei, plaja Sunny Beach face parte din clasamenul celor mai mari si mai moderne statiuni, fiind situate la 35 de kilometric de Burgas. Este localizata intr-un golf natural si este inconjurata de muntii Balcani in partea de nord.

Aceasta plaja este renumita datorit malului curat si nisipurilor fine. Statiunile de pe litoral ofera terenuri de fobtal sau tenis, teren de gold, numeroase piscine amenajate special, parcuri acvatice si locuri de joaca pentru copii, in cazul in care va planuiti sejurul in familie.

Selectati oferta potrivita de cazare din lista de mai jos:Booking.com

Alege o vacanta pe litoral in Bulgaria!

Aceasta plaja gazduieste multe petreceri si defilari de moda, restaurante renumita precum Oasis, Cortul lui Chan, Rousska Troika si altele. Aici sunt servite meniuri traditionale, dar si cu specific international.

Exista posibilitatea pentru cei pasionati de suveniruri de a le achizitiona de la numeroase centre comerciale. Si iubitorii de wind surfing, volei de plaja, para sailing, schi nautic, vor fi multumiti doarece ofertele all-inclusive de pe litoralul Bulgariei includ si aceste activitati sportive. De asemenea, parcul de distractii Aqua Park atrage turistii pasionati si aventurieri, dispunand de 13 tobogane si piscine.

Aeroporturile amplasate aproape de aceasta plaja si numarul mare de taxiuri va faciliteaza transportul. Iar vacanta dumneavoastra pe litoral va fi relaxanta.

Citeste si: Oferte turism litoral 2019

Ofertele de cazare pe litoral sunt numeroase. Exista 300 de hoteluri (de la 3 pana la 5 stele). Acestea dispun de centre spa, restaurante, baruri, piscine, teren de sport si sali de conferinte, spatii verzi, palmieri, si alei amenajate cu flori.

Hotelurile in apropiere de Varna cu facilitati precum sali de fitness si masaj, baruri, cazinouri, piscine exterioare. Camerele sunt dotate cu balcoane cu vedere spre plaja, bai cu dus sau cada, minibar, telefon, televizor si aer conditionat. Pretul cazarii poate porni de la 30 pana la 60 de euro pe noapte.

De asemenea, Hotelurile de pe litoral situate in aproapiere de centrul statiunii ofera preturi all inclusive accesibile la masa si cazare, diverse forme de entertainment, cu reduceri pentru copii pana la 12 ani.Booking.com

Florin Daniel

Pasionat de turism, mereu in cautare de noi informatii. Imi place sa scriu despre destinatiile turistice in care ajung si sa ofer sfaturi si sugestii. Aceste sfaturi se bazeaza in principal pe experiente traite in calatorii de-a lungul anilor.

Exit mobile version