Blog / News

apartament regim hotelier - inscriere apartament pe booking

All about the success of a hotel apartment

In general in orasele mari, cu potential turistic si de afaceri, locuintele cele mai cautate de clienti sunt situate in zone centrale, iar proprietarii acestora pot beneficia foarte usor si de promovarea unitatilor de cazare. Zonele usor accesibile si bine pozitionate, ce pot concura cu localizarea hotelurilor ofera si beneficii booking pentru apartamente. In cele ce urmeaza vei afla totul despre succesul unui apartament in regim hotelier.

Ideal este ca in apropriere sa se regaseasca mijloace de transport in comun, puncte de atractie specifice zonei.  Restaurante, cafenele si in general facilitati care pot deservi clientul pe tot parcursul sederii sale. Pentru proprietar, inchirierea unui apartament in regim hotelier este o afacere care il ajuta sa-si amortizeze investitia de trei, patru ori mai repede decat in cazul in care ar opta sa-si inchirieze imobilul pe termen lung.

List your apartment on VRBO to attract more tourists!

Castigurile sunt considerabile si pot varia foarte mult in functie de tipul proprietatii, localizare, amenajare si dotari dar si de implicarea proprietarului in aceasta afacere. De asemenea, daca doresti o promovare a apartamentului in regim hotelier, poti beneficia de avantaje multiple, daca vei inscrie proprietatea pe booking.

Desi la prima vedere veniturile din acest gen de business par incurajatoare. Pentru ca afacerea sa fie rentabila trebuiesc luate in calcul si celelalte aspecte legate de administrarea ei.

All about the success of a hotel apartment

In primul rand este foarte important sa ne orientam chiar de la inceputul achizitiei unei astfel de proprietati. Asta pentru ca nu toate imobilele se preteaza pentru aceasta nisa relativ noua din piata inchirierilor. Specialistii recomanda achizitionarea de garsoniere sau apartamente cu o camera situate central, usor accesibile. Apartamentele cu trei sau mai multe camere au un grad de ocupare mai redus iar achizitia acestora necesita initial un efort financiar marit. In aceeasi masura, renovarea si intretinerea lor vor fi mult mai costisitoare in timp.

Marile orase si in special in cele turistice, gradul de ocupare poate ajunge la 65-70%. Uneori, acest procent poate fi chiar depasit in anumite perioade. In general, daca se face o promovare ca la carte, acest gen de imobile nu ar trebui sa duca lipsa de cerere. Asta pentru ca Romania este o tara subhotelizata, avand putine unitati de cazare in raport cu cererea.

Daca la inceput lucrurile vor merge mai greu, in timp poti reusi sa-ti formezi o anumita clientela. Internetul este cea mai buna modalitate de promovare incepand de la site-urile de socializare, de aceea it is more advantageous to collaborate with booking.  Cele mai importante canale sunt aceste platforme de home sharing specializate deoarece ofera o serie de booking advantages for apartments.

List your apartment on VRBO and you will have multiple benefits!

The Booking platform offers multiple advantages!

In cazul in care detii mai multe unitati de cazare este important sa realizezi booking the apartment on booking. Deoarece site-ul este securizat si elaborat de un specialist in domeniul web. Pentru a avea succes, trebuie sa realizezi registration on booking, iar la primele 5 rezervari nu se plateste comision.

Este de la sine inteles faptul ca detinerea unui portofoliu cu mai multe proprietati atrage deopotriva venituri considerabile, insa si efortul depus va fi unul pe masura.

Mai mult de atat, experienta capatata cu administrarea unui singur imobil la inceput. Alaturi de entuziasmul si rabdarea de care o sa ai nevoie, iti vor asigura in timp reusita acestei afaceri. Astfel ca, poti ajunge pe parcursul anilor, sa-ti maresti portofoliul de proprietati prin reinvestirea profitului obtinut.

List your apartment on VRBO to attract more tourists!

See all articles about registering a property on Booking!
How did you find the information in this article?

Passionate about tourism, always looking for new information. I like to write about the tourist destinations I go to and offer tips and suggestions. These tips are mainly based on my travel experiences over the years.

beneficii booking
What commission is paid for using Booking?
inscriere hotel booking
What are the advantages of registering your guesthouse in Booking?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Fill out this field
Fill out this field
Please enter a valid email address.
You need to agree with the terms to proceed

About the author

Passionate about tourism, always looking for new information. I like to write about the tourist destinations I go to and offer tips and suggestions. These tips are mainly based on my travel experiences over the years.

KEEP UP TO DATE WITH SUCCESSFUL HOLIDAYS!

Seeking Offers

Booking.com

Screw vacancy

Booking.com

Choose a successful holiday!

Booking.com
Menu
en_USEnglish

KEEP UP TO DATE WITH THE LATEST NEWS ABOUT SUCCESSFUL HOLIDAYS!

When you subscribe you will receive a FREE Travel Guide worth 100 euro!