Blog / News

vacanta de craciun in praga

Christmas Holiday in Prague

veltravel.ro

Praga este capitala Republicii Cehe si este un oras cunoscut in toata lumea. Mai ales in Europa datorita numeroaselor atractii turistice culturale si pentru productia de o variatea tipuri de bere. Viziteaza orasul, asta trebuie sa faci prima data cand ajungi in Praga. Exista peste 10 muzee, numeroase teatre, galerii de arta, expozitii istorice. Opteaza pentru o Vacanta de Craciun in Praga!

De asemenea cinematografe, stadioane, insa principala atractie este Castelul Praga. Cu Piata Orasului Vechi cu ceasul astronomic din Praga dar si Podul Carol. Cartierul evreiesc si centrul istoric al orasului inclus in patrimoniul UNESCO inca din 1992. Un loc ideal pentru plimbari si recreere. Orasul a primit mai multe denumiri precum ”Mama oraselor”. De asemenea ”Orasul de aur” sau ”Orasul celor o suta de clopotnite”. Fiind unul dintre cele mai populare orase turistice din lume. Pozitionandu-se pe locul sase in topul oraselor cel mai vizitate din Europa.

 

 

Plimbarile de la o atractie la alta te obosesc. Insa numeroasele restaurante din oras, servesc diverse preparate iar berea nu trebuie sa lipseasca. Asta mai ales ca aici berea se serveste in orice moment al zilei. La micul dejun, pranz si cina, turistii avand oportunitatea sa aleaga dintr-o gama larga de tipuri de bere. Dupa aceasta pauza de masa, cu siguranta este timpul pentru cumparaturi. In Praga existand nenumarate magazine cu pretul accesibile tuturor si cu articole calitative care sa-ti aminteasca de vacanta din Praga.

Vezi oferta pentru City Break in Praga!

Christmas Holiday in Prague

Craciunul este momentul preferat al tuturor, cand sufletul nostru este plin de fericire si iubire, cand avem parte de cele mai minunate zile alaturi de cei dragi, insa vacanta 2019 de Craciun in Praga cu siguranta ne va oferi cele mai frumoase amintiri de Craciun. Astfel, putem beneficia de un pachet turistic de Craciun in Praga, si sa ne bucuram de minunatiile orasului spectaculos amenajat cu decoratiuni de Craciun, cu mancarurile traditionale de Craciun, diferite de cele din Romania, de activitatile organizate special pentru turisti care sunt incluse in circuitul de Craciun in Praga oferit de pachetul turistic. Beneficiem de un sejur de vacanta de Caciun in Praga de 4 nopti cu cazare la hotelul de 4 stele Plaza Praga cu transportul aerian si cu autocarul inclus, cu tururile orasului si cu insotiroul roman incluse precum si beneficiul unei asigurari

 

medicale si storno, indiferent de varsta.

 

De ce sa alegem o vacanta de Craciun in Praga

veltravel.ro

  • Pentru ca este unul din cele mai frumoase orase din Europa, cu atat mai mul de Craciun fiind frumos decorat si amenajat, cu piete de Craciun spectaculoase;
  • Pentru ca putem beneficia de oferte turistice de Craciun in Praga, in care sunt incluse diverse servicii si beneficii de care putem profita pentru a avea parte de o vacanta minunata de sfintele sarbatori de iarna;
  • Pentru ca vom avea parte de un Craciun de vis in Praga, cu mancaruri traditionale diferite de ale noastre, cu experiente noi, cu spectacole si concerte toate aceastea intr-un cadru arhitectural istoric de poveste;
  • Because vacanta de Craciun in Praga ne poate oferi cele mai frumoase activitati si momente difere de cele de pana acum, ceea ce inseamna ca vom avea parte de un Craciun ca nici altul cu amintiri de neuitat.
Vezi detalii complete despre oferta pentru City Break in Praga!
How did you find the information in this article?

Passionate about tourism, always looking for new information. I like to write about the tourist destinations I go to and offer tips and suggestions. These tips are mainly based on my travel experiences over the years.

City Break London Christmas Market Holiday
piata de craciun din lisabona
Holiday in Lisbon - Lisbon Christmas Market

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Fill out this field
Fill out this field
Please enter a valid email address.
You need to agree with the terms to proceed

About the author

Passionate about tourism, always looking for new information. I like to write about the tourist destinations I go to and offer tips and suggestions. These tips are mainly based on my travel experiences over the years.

KEEP UP TO DATE WITH SUCCESSFUL HOLIDAYS!

Seeking Offers

Booking.com

Screw vacancy

Booking.com

Choose a successful holiday!

Booking.com
Menu
en_USEnglish

KEEP UP TO DATE WITH THE LATEST NEWS ABOUT SUCCESSFUL HOLIDAYS!

When you subscribe you will receive a FREE Travel Guide worth 100 euro!