Blog / Noutati

inscriere hotel booking

Inscrierea hotelului in booking, o modalitate eficienta de promovare

Daca ne-am gandit adesea la o cale simpla de a face cunoscute serviciile hotelului pe care il administram, ar trebui sa ne axam si pe reclama din mediul online. Iar aceasta poate fi facuta foarte usor prin intermediul platformei Booking, care este un sistem profesional unde se fac zi de zi milioane de rezervari. Inscrierea hotelului in booking ofera avantaje multiple.

Despre acest site este bine sa stim ca actioneaza ca un intermediar intre clienti  si unitatile de cazare.

Mai exact, ofera ocazia ca vizitatorii sa faca rezervari la proprietatea ce li se pare cea mai interesanta.

Practic, nu se va plati o taxa lunara pe site, ci doar un comision. Asta in momentul in care se face o rezervare de catre un client.

In momentul in care facem inscrierea hotelului in booking, o mare atentie trebuie sa acordam fotografiilor atasate. Deoarece impactul vizual este un criteriu foarte important de selectie.

Inscrie hotelul pe VRBO pentru a atrage mai multi turisti!

Daca turistul este atras de catre imaginile cu hotelul, cu siguranta nu va sta pe ganduri si va incepe imediat demersurile in vederea rezervarii unui sejur.

De aceea, nu ar fi rau daca de realizarea fotografiilor sa se ocupe o persoana specializata, care are un aparat profesional, deoarece claritatea acestora va fi una deosebita.

Vom avea nevoie de  cateva imagini reprezentative atat din interiorul proprietatii, cat si din exterior, deoarece turistul isi doreste sa aiba o imagine de ansamblu asupra unitatii hoteliere.

Inscrie hotelul pe VRBO si vei avea beneficii multiple!

Inscrierea hotelului in booking – Avantaje!

Pentru ca postarile noastre pe platforma Booking sa aiba rezultatul mult dorit. Adica atragerea unui numar cat mai mare de turisti, pe langa imagini vom avea nevoie si de o descriere potrivita. Unde se vor preciza toate detaliile ce tin de preturi.

Sa nu uitam nici de concurenta din zona, asadar putem arunca o privire si la ofertele celorlalte hoteluri. Pentru a nu fi diferente mult prea mari, deoarece nu va fi tocmai potrivit.

Comparativ cu alte site-uri de specialitate, Booking este o alegere potrivita si pentru clientii in cautare de cele mai bune oferte. Asta deoarece acestia nu platesc taxe suplimentare, ci doar tariful pe care il afisam noi.

Atat inscrierea hotelului in Booking cat si publicarea acestuia pe site sunt gratuite. Se plateste un comision doar in momentul in care se face o rezervare prin intermediul acestei platforme.

Initial, pentru primele 5 rezervari nu se percepe o taxa, ceea ce nu poate decat sa ne bucure, facand din aceasta experienta una foarte placuta. Plata comisionului se face o singura data pe luna, de regula la inceputul acesteia.

Ni se va trimite pe mail o factura in care sunt precizate toate rezervarile din luna trecuta, precizandu-se totodata si suma pe care trebuie sa o platim companiei.

Inscrie hotelul pe VRBO pentru a atrage mai multi turisti!

Concluzionand, platforma Booking este folosita la nivel international, de catre o mare majoritate a unitatilor de cazare. Conform statisticilor, cei mai multi turisti care vin la un hotel au aflat de acesta in urma cautarilor pe Booking, ceea ce inseamna ca aceasta varianta ar trebui sa fie adoptata la nivelul fiecarei unitati de cazare, deoarece este o modalitate foarte eficienta de a mari profiturile si de  a dezvolta afacerea pe care o detinem.

Vezi toate articolele despre inregistrarea unei proprietati pe Booking!
De ce este avantajos sa ai o colaborare cu Booking?
Ce ofera booking pentru pensiuni si hoteluri?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

12 + ten =

Despre autor

FII LA CURENT CU VACANTELE REUSITE!

Cauta Oferte

Booking.com

Vacante de vis

Booking.com

Alege o vacanta reusita!

Booking.com
keyboard_arrow_up