Blog / Noutati

inchirieri auto ieftine

Intelegerea mai buna a procesului de inchirieri auto

O masina va oferi mai muta flexibilitate oricand atunci cand aveti de facut un drum, de plecat intr-o calatorie, comparativ cu folosirea unui mijloc de transport in comun. Acesta poate fi mai economic, dar niciodata nu va oferi aceeasi libertate si utilitate ca atunci cand veti folosi o masina. Atunci cand porniti la drum fie folositi masina personala, fie inchiriati una, daca nu aveti, sau daca a dumneavoastra este la service, sau chiar si daca aveti masina, si in stare buna, dar o masina inchiriata ar fi mult mai potrivita pentru acel scop. Serviciile de inchirieri auto ofera avantaje multiple!

Exista multe motive pentru care sa inchiriati o masina atunci cand porniti undeva. Pentru ca exista o gama larga de inchirieri auto pentru vacanta sau pentru alte scopuri. Si e posibil ca masina pe care o aveti sa nu fie potrivita pentru acest scop.

O masina inchiriata are si asigurare full, este si cu service-ul facut. De obicei masinile de la firme de rent a car sunt destul de noi sau chiar noi.

Alegerea masinii – inchirieri auto

Masina inchiriata in vacanta sau pentru mers altundeva trebuie sa fie de marimea necesara pentru numarul de persoane care urmeaza sa calatoreasca cu ea. Trebuie sa aveti in vedere si bagajele pe care trebuie sa le duceti, alte obiecte. astfel incat toti pasagerii din masina sa aiba loc suficient pentru ei. Cat si pentru toate bagajele pe care intentioneaza sa si le aduca. Mai ales atunci cand drumul este lung, o masina spatioasa, confortabila este absolut necesara. Asta pentru o experienta placuta pentru toata lumea. Spatiul trebuie sa fie suficient astfel incat pasagerii sa stea comod pe toata durata calatoriei.

Daca sunteti 1-2 persoane in masina, atunci va fi potrivita si o masina de tip compact. Ea fiind si foarte economa, dar daca nu, ca transport pentru vacanta este mai potrivita o masina voluminoasa, cu multe locuri. Siguranta este iarasi extrem de importanta, deci nu e bine sa luati neaparat cea mai ieftina masina de pe lista. Ea trebuie sa fie de asemenea potrivta conditiilor de drum, de vreme, pe care urmeaza sa mergeti.

Alegerea firmei de rent a car

rca-ieftin.ro
Asa cum doriti sa calatoriti cu o masina buna si sigura. La fel ar trebui sa va intereeze sa lucrati cu o firma serioasa si cu experienta. Astfel incat toata acest proces sa fie unul lin si placut, cu atat mai mult atunci cand este prima data cand porniti cu o masina inchiriata. Alegeti o firma de inchirieri auto care are o gama suficient de mare de masini la dispozitie si la care puteti gasi astfel masina potrivita. Intotdeauna vedeti ce bonusuri si reduceri puteti avea din partea companiei, pentru inchirierea pe termen mai lung. Inchirierea frecventa, programe de fidelitate pe care poate firma le ofera si de care merita profitat.

Semnarea contractului

Atunci cand alegeti firma de rent a car, si masina potrivita, acordati mare atentie contractului pe care il semnati. Intelegeti toti termenii din el, comparati daca oferta care v-a fost prezentata corespunde cu ceea ce scrie in contract. Printre altele, vedeti ce conditii sunt referitor la varsta minima pe care trebuie sa o aiba soferul. De asemenea in ce tari puteti merge cu aceasta masina, daca poate fi si sofer suplimentar, samd.

Este foarte important sa cunoasteti costul total al inchirierii masinii. Cu tot ce poate presupune taxe, eventual sofer, eventuale costuri de predare.

Primirea si returnarea masinii

La primirea masinii intotdeauna verificati impreuna cu agentul starea masinii. Sa nu aiba vreo problema, verificati nivelul de combustibil. Daca cumva masina are vre-o lovitura sau zgarietura, aveti grija ca acest lucru sa fie mentionat in procesul de predare-primire. Faceti si poze cu masina pentru a putea dovedi starea in care ati primit-o, in eventualitatea unor litigii.

La predare aduceti intotdeauna masina cu rezervorul plin, incercati sa faceti plinu la o statie unde stiti ca este mai ieftin combustibilul, evitati statiile aproape de aeroport.

Este cel mai bine sa o returnati la ora mentionata, mai devreme sau mai tarziu va va costa suplimentar, in functie de companie si de clauzele din contract.

Inspectati masina impreuna cu agentul pentru a putea constata eventuale daune, pastrati toate documentele, chitantele folosite la inchiriere in eventualitatea unui litigiu.

Vezi si alte articole din categoria Rent a car!

Detalii utile atunci cand vrei sa faci inchirieri auto in Romania

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

10 − two =

Despre autor

FII LA CURENT CU VACANTELE REUSITE!

Cauta Oferte

Booking.com

Vacante de vis

Booking.com

Alege o vacanta reusita!

Booking.com
keyboard_arrow_up