Exact.Travel

  • Toate
  • Oferte
  • Cupoane
  • Reduceri
  • Expirate
Recomandat
0
Paște 2021 în Egipt: Croazieră pe Nil
Oferta
♢ 12 zile / 11 nopți ♢ 24 aprilie – 05 mai 2021 ♢ Explorați Egipt, o țară fascinantă ce aprinde de mii de ani imaginația vizitatorilor din întreaga lume, cu un circuit prin cele mai iubite locuri ale ...
Pret bun
0
Paște 2021: Sejur All Inclusive în Hurghada, Egipt
Oferta
♢ 7 nopți/ 8 zile ♢ Plecare din Bucuresti ♢ Marcați vacanța de Paste 2021 cu un sejur All Inclusive la plajă în Hurghada, Egipt, o destinație perfectă pentru a vă relaxa alături de cei dragi. ...
Recomandat
0
Paște 2021: Sejur Pe Plaja Diani, Kenya
Oferta
♢ 7 nopți/ 8 zile ♢ Plecare din Bucuresti ♢ De Paste 2021, descoperiți Kenya și Plaja Diani cu nisipul ei alb extrem de fin, mărginită de superbul Ocean Indian, vegetația luxuriantă și apa clară de o ...
Pret scazut
0
Paște 2021: Kenya, Safari Și Relaxare La Plajă
Sale
Expirate

ExpiratePaște 2021: Kenya, Safari Și Relaxare La Plajă

€1,670.0 €2,076.0
-20%
Paște 2021: Kenya, Safari Și Relaxare La Plajă
OFERTA
0
OFERTA PAȘTE 2021:  Republica Dominicană
Sale
Expirate

ExpirateOFERTA PAȘTE 2021

€1,205.0 €1,405.0
-14%
Bucurați-vă de sărbătorile pascale cu o vacanță fabuloasă în Punta Cana! Vă propunem un sejur All Inclusive la unul dintre resorturile de 5*  recomandate de echipa noastră ! ...
Recomandat
0
Maritim Paradise Blue Hotel & SPA 5* Albena Bulgaria
Oferta
DESTINAȚIE: ALBENA TIP VACANȚĂ: Sejur PERIOADA: Iulie – octombrie 2020 NR. ZILE: 7 nopți/ 8 zile TRANSPORT: Pe cont propriu MESE: Demipensiune
Recomandat
1
Crăciun & Revelion La Riu Republica 5* Republica Dominicană
Oferta
♢ 7 nopți/ 9 zile ♢ Plecare din Madrid ♢ Așezat pe plaja Arena Gorda din Punta Cana, Riu Republica Adults Only este opțiunea perfectă pentru a vă bucura de trecerea dintre ani sau pur și simplu de un sejur romantic pentru doi în Rep Dominicana.
Pret scazut
0
Crăciun & Revelion La Riu Naiboa 4* Republica Dominicană
Sale
♢ 7 nopți/ 9 zile ♢ Plecare din Madrid ♢ Înconjurate de grădini vaste și abundente, resorturile din Punta Cana vă invită în cadrul perfect pentru a petrece vacanta exotica mult visată. Iar dacă vacanța alegeți să fie de Crăciun și Revelion, cu siguranță experiența va fi una inedită.
Pret scazut
0
Crăciun & Revelion La Grand Palladium Punta Cana 5* Republica Dominicană
Sale
♢ 7 nopți/ 9 zile ♢ Plecare din Madrid ♢  Întâmpinați  noul an cu o vacanță fabuloasă în Punta Cana! Vă propunem un sejur la Grand Palladium Punta Cana 5* , unul dintre locurile noastre preferate în Republica Dominicana, datorită serviciilor și a divertismentului premium.
Pret scazut
0
Crăciun & Revelion La Ocean Blue & Sand 5* Republica Dominicană
Sale
♢ 7 nopți/ 9 zile ♢ Plecare din Madrid ♢ Un Crăciun altfel, dar mereu alături de cei dragi! Vă propunem un resort ideal pentru un sejur de familie, Ocean Blue and Sand Punta Cana, situat direct pe plaja idilică din Bavaro, Republica Dominicana.
Pret scazut
0
Crăciun & Revelion La Caribe Princess 4* Republica Dominicană
Sale
♢ 7 nopți/ 9 zile ♢ Plecare din Madrid ♢ O vacanță de Revelion cu emoție caraibeană.  Bucurați-vă de una dintre cele mai frumoase plaje din lume, Plaja Bavaro din Republica Dominicana,  cu un sejur All Inclusive la Caribe Princess 4*.
Pret scazut
0
Crăciun & Revelion La Riu Palace 5* Republica Dominicană
Sale
♢ 7 nopți/ 9 zile ♢ Plecare din Madrid ♢ Petreceți finalul de an în Caraibe! Vă propunem un sejur All Inclusive de Crăciun și Revelion la hotel Riu Palace Punta Cana 5* din însorita Republica Dominicana, printre palmieri și valuri cristaline.
Pret scazut
0
Crăciun & Revelion La Barcelo Bavaro Palace 5* Republica Dominicană
Sale
♢ 7 nopți/ 9 zile ♢ Plecare din Madrid ♢ Răsfăț desăvârșit la unul dintre hotelurile de top din Punta Cana! Savurați din plin beneficiile unui sejur All Inclusive în Rep Dominicana la Barcelo Bavaro Palace 5*, resort pe care îl recomandăm călduros datorită facilităților de lux și a serviciilor premium pe care le oferă.
Pret scazut
0
Crăciun & Revelion Riu Lupita 5* Playa Del Carmen Mexic
Sale
Expirate

ExpirateCrăciun & Revelion Riu Lupita 5* Playa Del Carmen Mexic

de la €1,441.0 €1,538.0
-6%
♢ 7 nopți/ 9 zile ♢ Plecare din Madrid ♢ Petreceți de Revelion pe însorita Playa del Carmen in Mexic! Vă recomandăm hotelul Riu Lupita 5*, perfect pentru vacanțe în familie, fiind gândit pentru a-i întreține pe cei mici în timp ce dvs. vă bucurați de plajă.
Recomandat
0
Dreams Riviera Cancun Resort & SPA 5* Riviera Maya Mexic
Oferta
Cazare: 7 nopți/9 zile; Transport: Avion
Pret scazut
0
Crăciun & Revelion Barcelo Maya Beach 5* Riviera Maya Mexic
Sale
♢ 7 nopți/ 9 zile ♢ Plecare din Madrid ♢ O vacanță de Revelion exotică, pe cea mai frumoasă plajă din Caraibele Mexicane! Vă invităm să vă bucurați de soare și plajă la Barcelo Maya Beach 5*, pentru un sejur de neuitat în Riviera Maya, Mexic.
Pret scazut
0
Crăciun & Revelion La Riu Tequila 5* Playa Del Carmen Mexic
Sale
♢ 7 nopți/ 9 zile ♢ Plecare din Madrid ♢ Petreceți un sejur de neuitat printre palmieri, pe plaja infinita si vă încărcați bateriile cu un sejur de Craciun si Revelion in Riviera Maya, Mexic!
Pret scazut
0
Crăciun & Revelion Riu Yucatan 5* Riviera Maya Mexic
Sale
Expirate

ExpirateCrăciun & Revelion Riu Yucatan 5* Riviera Maya Mexic

de la €1,731.0 €1,850.0
-6%
♢ 7 nopți/ 9 zile ♢ Plecare din Madrid ♢ Celebrați trecerea dintre ani sub briza caldă a Caraibilor! Un sejur All Inclusive pe Riviera Maya Mexic, perfect pentru familii dar și pentru un Revelion 2021 de neuitat, în doi.
Pret scazut
0
Fascinația Thailandei
Sale
Expirate

ExpirateFascinația Thailandei

de la €2,016.0 2,122.0
-5%
♢ 12 nopți/15 zile ♢ Plecări cu date fixe din București ♢ Thailanda pentru iubitorii de aventură: biking, trekking, snorkelling si multe altele într-un program de aventură și descoperire a unei țări fascinante și uimitoare.
Recomandat
0
Siddhalepa Ayurveda Resort 4* Wadduwa Sri Lanka
Oferta
♢ 7 nopți /9 zile ♢ Plecare la cerere, pe cont propriu ♢ Siddhalepa Ayurveda Health Resort 4* oferă o gamă largă de pachete de tratament și terapii ayurvedice pentru revitalizarea corpului și a mintii, în timp ce vă bucurați de frumoasele plaje din Sri Lanka.
Recomandat
0
Ayurveda Pentru Minte Și Corp Sri Lanka
Oferta
♢ 7 nopți /9 zile ♢ Plecare la cerere, pe cont propriu ♢ Răsfăț desăvârșit pentru minte, spirit și corp! Regăsiți-vă echilibrul cu ayurveda in exotica Sri Lanka, cu un sejur din colecția Experiețe by Exact Travel Club.
Recomandat
1
Exact În Sri Lanka: Minitur
Oferta
Expirate

ExpirateExact În Sri Lanka: Minitur

de la €1,359.0
♢ 6 nopți/ 9 zile ♢ Plecări din București, iulie – decembrie ♢ O vacanță pe cont propriu ce vrea să surpindă cele mai interesante locuri din Sri Lanka, o combinație de vestigii UNESCO, junglă, plantații nemărginite de ceai și plaje infinite.
Recomandat
0
Exact În Sri Lanka: Best Of
Oferta
Expirate

ExpirateExact În Sri Lanka: Best Of

de la €1,499.0
♢ 8 nopți/ 11 zile ♢ Plecări din București, iulie – decembrie ♢  Descoperiți Sri Lanka sau Perla Oceanului Indian cum mai este numită, această combinație seducătoare de tradiții și natură, cu un circuit best of.
Recomandat
0
Myanmar Pe Două Roți
Oferta

Myanmar Pe Două Roți

de la €2,525.0
♢ 9 nopți/ 11 zile ♢ Plecări cu date fixe din București  ♢ Myanmar văzut altfel, un circuit pe bicicletă prin destinațiile clasice și în afara lor, prin sate unde veți fi aproape de viața de zi cu zi a localnicilor.
Recomandat
1
Exact În Borneo: Pe Urmele Vânătorilor De Capete
Oferta
♢ 11 nopți/ 14 zile ♢ Plecări din București, iulie – septembrie ♢ Prin jungla deasă, pornim pe urmele vânătorilor de capete, cu un circuit insolit prin sălbăticia legendară a Insulei Borneo în Malaezia.
Recomandat
0
1001 Povești Persane: O Călătorie Spirituală În Iran Cu Cristina Dăuș
Oferta
♢ 10 nopți/ 12 zile ♢ 27 august – 07 septembrie 2020 ♢ Iran: mai mult decât o vacanță: o explorare, cu  emoție și extaz, a unei țări modelate de culturi, civilizații și religii diferite.
Recomandat
0
Explorare Și Relaxare: Singapore Și Bintan
Oferta
♢ 8 nopți/ 11 zile ♢ Plecare la cerere ♢ O vacanta ce îmbină aventura urbană oferita de Singapore și relaxarea desăvârșită a apusurilor de soare din Insula Bintan, comoară ascunsă a Indoneziei situată la doi pasi de Singapore.
Recomandat
0
Exact In Singapore Java & Bali
Oferta
♢ 12 nopți/ 15 zile ♢ Plecare la cerere, din București ♢ Un circuit de descoperire și relaxare bine meritată la plajă în 2 țări: orașul stat Singapore și Indonezia – cu explorarea celor mai importante obiective din Java și Bali pentru o experiență completă .
Recomandat
0
Incursiune În Asia De Sud-Est
Oferta
♢ 13 nopți/ 6 zile ♢ Plecare la cerere, din București ♢ Incursiune în cultura vibrantă a 3 țări: Singapore, Indonezia, cu cele mai importante obiective și faimosul Bali, totul încheindu-se în Malaezia cu cosmopolitul Kuala Lumpur.
Recomandat
0
Exact În Java Și Bali
Oferta

Exact În Java Și Bali

de la €2,229.0
♢ 12 nopți/ 15 zile ♢ Plecare la cerere, din București ♢ Una dintre destinațiile noastre de suflet, Indonezia, promite comori și aventuri inedite, culese de noi într-un circuit prin Java si Bali, exact când vreți.
TuristulVesel
Logo
Enable registration in settings - general