Promovare unitati de cazare

Totul despre inscrierea unitatii de cazare in Booking.com

Inregistrati orice tip de proprietate pe Booking.com si NU platiti comision la primele 5 rezervari!

Booking.com ofera numeroase avantaje in ceea ce priveste listarea hotelurilor, pensiunilor si a apartamentelor!

Alege acum o variata optima pentru a creste exponential numarul de rezervari pentru unitatea de cazare pe care o administrati!

listare bookingCe inseamna Booking.com pentru afacerea mea?

Indiferent ca aveti o listare de apartament pe Booking, de hotel, sau de pensiune aceasta procedura este una facila si menita a va scuti de cat mai mult timp si efort inutile, site-ul si toate aplicatiile oferite de Booking precum Pulse sau BookingSuite fiind permanent imbunatatite si optimizate pe baza feedback-ului venit din parea utilizatorilor, si a experentei de pe piata si a testelor efectuate.

Cum functioneaza o listare de hotel pe booking?

Aceasta platforma cu diferite tipuri de cazari se bucura de o popularitate foarte mare atat in randul turistilor care doresc sa isi gaseasca o cazare la un pret bun, in locatia pe care doresc sa o viziteze, cat si pentru proprietarii de spatii de cazare, fie ele hoteluri, pensiuni, sau partamente. De aceea in utlma vreme este tot mai populara listarea de apartament pe booking, pe langa cele clasice de hoteluri si pensiuni, tocmai pentru ca vizitatorii doresc sa aiba o paleta cat mai larga de optiuni cand vine vorba de cazare.

inscriere hotel bookingInscriere pensiune pe Booking sau a altui tip de proprietate

Prezenta pe o platforma de rezervari specializata si cu decenii deja de experienta in spate asa cum este Booking este un atuu cheie al oricarei afaceri, acesta fiind modul prin care, intr-un singur loc, turisti din orice tara de pe glob pot cauta printre zecile e mii de proprietati listate si sa analizeze ofertele cele mai relevante, iar apoi printr-un procedeu simplu sa isi faca rezervarea, cu o confirmare imediata.

Beneficiile prezentei pe platforma de rezervari

Fiind membri ai acestei platforme, atunci cand faceti o inscriere de hotel pe Booking, au pensiune, veti avea acces la o serie de alte beneficii. Experienta de peste doua decenii avuta de aceasta companie se traduce intr-un proces constant optimizat si verificat, ceea ce duce la o experienta eficienta si placuta atat pentru vizitatori, cat si pentru ei care ofera spatii de cazare.

Citeste articolele despre inscrierea in Booking, beneficiile inscrierii in Booking, si despre tot ce trebuie sa faceti pentru a fi prezenti pe aceasta platforma!

Prezentare video: Beneficiile inscrierii in booking.com

FII LA CURENT CU VACANTELE REUSITE!

Cauta Oferte

Vacante de vis

Alege o vacanta reusita!

Meniu

FII LA CURENT CU ULTIMELE NOUTATI DESPRE VACANTELE REUSITE!