Blog / Noutati

Traveleurope Blog | Sfaturi de călătorie, sfaturi și informații utile10 lucruri romantice de făcut în Paris – Traveleurope Blog

Traveleurope Blog | Sfaturi de călătorie, sfaturi și informații utile10 lucruri romantice de făcut în Paris – Traveleurope Blog

Franța

Publicat pe 19 mai 2020 |
de Andrea Guerriero

Cafenele fermecătoare, baruri senzuale, catedrale gotice, clădiri Art Nouveau, străzi pline de copaci, palate baroce și grădini secrete discrete sunt doar câțiva dintre factorii care fac din capitala franceză capitala romantică a lumii. Oportunitățile romantice din Paris sunt nesfârșite, dar acest ghid complet vă va dezvălui cele mai bune alegeri de lucruri romantice de făcut în orașul romantic, Paris.

Savurați priveliștea de pe Turnul Eiffel.

Turnul Eiffel este o icoană romantică de renume mondial din Paris. Nu e de mirare că Turnul Eiffel a fost martor la atât de multe cereri în căsătorie: puntea iconică pariziană cu trei etaje și 324 m este absolut adorabilă pentru a escalada priveliștile spectaculoase ale orașului. Mai bine stați cu un pahar de șampanie roz în mână. Vă sugerez să vă treziți după apusul soarelui pentru a vă spori dragostea prin cele 20.000 de lumini aurii care luminează turnul în fiecare oră.

Furați un sărut la Pont des Arts.

Mai cunoscutul Pont des Arts de la Love Lock Bridge, un minunat pod pietonal, a fost un loc faimos pentru întâlnirile pariziene din 2008. Cuplurile devotate încep mai întâi punând lacăte sculptate pe șinele podului și apoi își aruncă cheile în Sinele de jos. Această activitate este interzisă în prezent, dar totuși vizitatorii sunt încurajați să facă fotografii în timp ce se bucură unii de alții. Cele mai bune priveliști în jos și în sus pe râul Sine le veți găsi noaptea.

Vizitați zidul “Te iubesc”.

Peretele I LOVE YOU, de 416 metri pătrați, din Piața Jehan-Rictus a fost conceput de doi artiști ca un loc pentru îndrăgostiți și ca un monument veșnic al iubirii veșnice. Peretele, acoperit de 612 plăci de lavă, conține cuvintele “Te iubesc” în 311 limbi diferite, inclusiv 192 de limbi ale Națiunilor Unite. Zidul este ținut deschis de luni până vineri începând cu ora 8.00, dar orele de închidere depind de anotimpuri.

Plimbați-vă braț la braț pe Canal St-Martin.

Acesta este un canal de 4,6 km lungime din Paris. Plimbarea de-a lungul Canalului St, Martin este cea mai bună ocazie pentru cupluri de a se relaxa și de a-și împărtăși dragostea în centrul Parisului. Între magazinele și barurile drăguțe și micuțe, puteți simți, de asemenea, bătăile inimii satului Paris. Bucurându-vă de o croazieră cu barca vă va dezvolta distracția. Vă sugerez să vizitați aici în timpul toamnei, deoarece canalul St. Martin este cel mai bun loc din Paris pentru a vă bucura toamna. Dacă sunteți destul de pasionați de filme, atunci nu este rău să vă căutați locațiile cunoscute ale filmelor pe aici.

Croazieră cu barca în Bois de Boulogne.

Imaginați-vă o plimbare cu barca doar cu partenerul dvs. pe marele lac, cât de memorabilă ar fi? Prefer mai ales duminica după-amiaza pentru această sarcină. Pentru asta, trebuie să mergeți la Bois de Boulogne, care este un parc public din Paris. Apoi trebuie să închiriezi o barcă. Deși costă ceva bani, relaxarea sau seninătatea pe care o dobândești în acest scop nu poate fi costată. Vă sugerez să vă bucurați de o plimbare cu barca cu vâsle de mână, astfel încât amândoi să puteți admira totul la maxim.

Sorbiți vin și citiți cărți la La Belle Hortense.

Un bar de vinuri mic, dar confortabil în Marais, acest loc vă permite să citiți cărți în timp ce beți vin francez. Acest colț întunecat luminat cu lumânări magice este de fapt un bar-librărie. Poate că aceasta este singura librărie din Paris care se deschide dimineața devreme. Vino aici cu dragostea ta. Atmosfera cu lumânări, vin și cărți se potrivește perfect pentru romantism. Cred că acesta este un loc perfect pentru a vă compara isprăvile literare cu cele ale partenerului dumneavoastră.

Urmăriți un cinematograf francez la Studio 28.

Dacă sunteți în căutarea unui film cu partenerul dumneavoastră, atunci Studio 28 este locul potrivit. Acesta prezintă cel mai vechi cinematograf din Paris, care nu te-a atins în timp, filme franceze de epocă și filme franceze și englezești și franceze, de asemenea. Luați-vă biletul de la casa de bilete retro și stați în întuneric cu dragostea dvs. pentru câteva ore și încercați să înțelegeți uimitoarea limbă franceză dublată în fascinantele povești.

Bucurați-vă de apusul de soare la Butte Bergeyre.

La marginea unui sat secret din vârful unui munte din estul Parisului, există un loc de băut la apus cu o vedere clară asupra Sacre-Coeur. În timp ce soarele se scufundă sub acoperișurile Parisului, veți privi o podgorie privată. Banca de aici este posibil să fie rezervată pentru îndrăgostiți. Străzile de aici sunt foarte liniștite aici sus și există un milion de lucruri mărunte de făcut, de la case frumoase la balcoane uimitoare pline de flori, o mulțime de incidente magice de vis de care să te îndrăgostești. Personal, consider că ora apusului este momentul perfect pentru a sta lângă partenerul tău și a face dragoste. Așadar, dacă veniți la Butte Bergeyre, priveliștile sale panoramice vă pot copleși bucuria.

Îmbrăcați-vă pentru cina la Hotel Plaza Athenee.

S-ar putea să vă placă să luați cina cu iubitul dumneavoastră, dacă da, acesta este locul perfect pentru asta. Un hotel luxos de 5 stele din Paris. Decorațiunile de culoare roșie sporesc romantismul în timpul cinei. Vă sugerez să luați cina în weekend. Va fi un moment perfect pentru amândoi să gustați o cină delicioasă la lumina lumânărilor în timp ce vă împărtășiți ideile unul cu celălalt. Și, evident, consider că Hotel Plaza Athenee este cel mai bun loc pentru a vă exprima dragostea pentru prima dată cu o cină adorabilă.

Luați micul dejun la La Palette.

Cel mai bun loc pentru a flirta cu partenerul tău. Atmosfera sa este relaxantă, care se potrivește perfect pentru un cuplu. Încercați o farfurie de brânză cu vin sau ouă grozave împreună cu partenerul dumneavoastră. Veți găsi La Palette ca un loc de întâlnire cool cu mâncare excelentă și o atmosferă bună. Cuplurile care împărtășesc săruturi se găsesc mai ales în camera din spate art deco. Aceasta este o cafenea sau un restaurant de tip brasserie și un monument istoric din Paris. Ar fi o oră memorabilă pentru un cuplu să ia micul dejun stând pe scaunele drăguțe de bistro galben sub acest adăpost alb și verde.

Acum, cum veți rezerva zboruri spre Paris din Hong Kong? Puteți rezerva bilete online prin intermediul site-ului Cathay Pacific Site web. Misiunea echipei Cathay Pacific este de a profita la maximum de călătoriile dumneavoastră… așa că acest lucru se aplică și atunci când zburați spre Paris.

Etichete: paris


Despre autor

Andrea Guerriero Bună, sunt Andrea, un blogger de călătorie, programator web, ucenic SEO și fotograf amator din Milano. Îmi place să citesc, îmi place muzica. Îmi place să călătoresc, dar numai dacă plec în misiune! Am călătorit prin cea mai mare parte a Europei și îmi place să scriu despre asta. Iubesc fotografia, mai ales ca modalitate de a documenta experiențe, locuri, evenimente. Aparatul meu foto Nikon D300 este mereu cu mine și mă ajută în a împărtăși viața mea cu restul lumii. Să intru în contact cu oameni noi, stiluri de viață diferite și tradiții străine și să scriu despre asta, este tot ce îmi pot dori.(function(d, s, id) {var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = “//connect.facebook.net/en_US/all.js#xfbml=1”; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Articol Preluat din sursa Externa

Vizitarea Muzeului Numismatic din Atena
Cele mai bune piețe de Crăciun din Europa: Ghid actualizat 2022

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

3 × three =

Despre autor

FII LA CURENT CU VACANTELE REUSITE!

Cauta Oferte

Booking.com

Vacante de vis

Booking.com

Alege o vacanta reusita!

Booking.com
keyboard_arrow_up