Oferte Booking.com -15 %

Economisiți cel puțin 15% la escapade locale sau la călătorii mai lungi, după preferințe. Planificați următoarea escapadă la un cost mai mic. Și, cum mii dintre proprietățile noastre oferă anulare gratuită, îți poți păstra planurile flexibile.
Vezi acum ofertele!

Blog / Noutati

cazare in statiunea mykonos - vacanta pe litoral in Grecia

Cazare in statiunea Mykonos

Insula Mykonos este una dintre cele mai apreciate destinatii ale Greciei. Aceasta este comparata destul de des cu insula Ibiza, deoarece climatul si viata nocturna se aseamana izbitor de mult. Mykonos sau Chora este asezarea principala de pe insula Mykonos. Acesta este un sat fascinant, fiind predominat de case albe si impodobit pe alocuri cu biserici si mori de vant. Optati pentru ofertele de cazare in statiunea Mykonos!

Capitala insulei este Mykonos. Plajele cu nisip alb, facilitatile de practicare a sporturilor pe apa dar si viata aglomerata de noapte atrag foarte multi turisti din vestul Europei.

Din mitologia greaca aflam faptul ca Delos este locul unde zeul Apollo a luat nastere impreuna cu sora sa Artemis. Pe aceasta insula, Poseidon si Heracle au luptat impotriva gigantilor care erau in conflict cu Zeus. Numele acestei insule provine de la fiul lui Apollon, Mykons.

Cazare in statiunea Mykonos

Preturile de cazare in statiunea Mykonos sunt destul de piperate, dar in ciua acestui lucru, este aleasa din ce in ce mai des de turistii din toata Europa si nu numai. Plajele cu nisip alb si conditiile de cazare excelente fac acest loc sa devina un paradis pamantesc, purtandu-ne totodata prin paginile nescrise ale istoriei.

Oferte avantajoase de cazare la hotelurile din statiunea Mykonos

Anax Resort and Spa *****

Situat la malul marii in Agios Ioannis din Mykonos, Anax Resort, pune la dispozitia oaspetilor sai o piscina, un centru de spa si wellness, un centru de fitness, un restaurant a la carte, un bar, un mic dejun diversificat, acces imediat la plaja si o plaja privata.

Camerele sunt dotate cu aer conditionat, baie privata proprie si Tv prin satelit.

Poti rezerva o camera la Anax Resort and Spa AICI!
Vezi si alte oferte de cazare la hotelurile din Mykonos AICI!

Myconian Avaton – Design Hotels ****

Situat la cativa pasi de plaja cu nisip fin Elia Beach, hotelul Myconian Avaton – Design, pune la dispozitia dumneavoastra o  piscina, un centru de spa si wellness, acces gratuit la internet prin Wi-Fi,  o parcare gratuita, un bar, un mic dejun copios si o zona privata de plaja.

Unitatile de cazare sunt au in dotarea lor aer conditionat, baie privata, Tv cu ecran plat cu uscator de par si prosoape.

Poti rezerva o camera la Myconian Avaton – Design Hotels AICI!
Vezi si alte oferte de cazare la hotelurile din Mykonos AICI!

Royal Myconian – Leading Hotels of the World *****

Situat pe malul marii, hotelul Royal Myconian, dispune de o piscina, un centru de spa si wellness, transfer de la si pana la aeroport gratuit, un centru de fitenss, o parcare privata gratuita, un bar, mic dejun, acces imediat la plaja si o zona privata de plaja.

Camerele hotelului sunt dotate cu baie privata, TV cu ecran plat, si aer conditionat.

Poti rezerva o camera la Royal Myconian – Leading Hotels of the World AICI!
Vezi si alte oferte de cazare la hotelurile din Mykonos AICI!

DeLight Boutique Hotel Small Luxury Hotels of the World *****

Avand vedere la Insula Delos, hotelul DeLight, pune la dispozitia oaspetilor sai o piscina in aer liber, transfer de la si pana la aeroport, un centru de spa si wellness, acces gratuit la internet prin Wi-Fi, o piscina interioara,  un bar si un mic dejun variat si copios.

Unitatile de cazare sunt dotate cu aer conditionat, o baie privata si TV prin satelit cu ecran plat.

Poti rezerva o camera la DeLight Boutique Hotel Small Luxury Hotels of the World AICI!
Vezi si alte oferte de cazare la hotelurile din Mykonos AICI!

Myconian Villa Collection – Preferred Hotels & Resorts *****

Asezat intr-o locatie privilegiata pe plaja Elia, Myconian Villa Collection – Preferred Hotels & Resort, pune la dispozitia dumneavoastra o piscina in aer liber, un centru de spa si wellness, transfer de la si pana la aeroport gratuit, acces la internet prin Wi-Fi gratuit, o parcare privata gratuita, un bar, o zona de plaja privata si un mic dejun.

Camerele sunt dotate cu baie privata, aer conditionat si TV cu ecran plat prin satelit.

Poti rezerva o camera la Myconian Villa Collection – Preferred Hotels & Resorts AICI!
Vezi si alte oferte de cazare la hotelurile din Mykonos AICI!

Saint John Hotel Villas & Spa *****

Construit pe o proprietate de doua hectare, Saint John Hotel Villas & Spa, pune la dispozitia dumneavoastra o sala de fitness, un centru de spa si wellness, o piscine, un restaurant,  un bar, o zona de plaja private, transport de la si pana la aeroport gratuit si acces gratuit la internet prin Wi-Fi gratuit.

Camerele au in dotarea lor aer conditionat, TV cu ecran plat prin satelit si baie privata.

Poti rezerva o camera la Saint John Hotel Villas & Spa AICI!
Vezi si alte oferte de cazare la hotelurile din Mykonos AICI!

Arte & Mare Luxury Suites & Spa *****

Amplasat chiar pe malul marii, Arte &  Mare Luxury Suites & Spa, pune la dispozitia oaspetilor sai printre altele si o piscina in aer liber, un centru de spa si wellness, transfer pana la si de la aeroport, o sala de fitness, acces gratuit la internet prin Wi-Fi, o parcare privata gratuita, un bar, un mic dejun, acces gratuit la plaja si o zona privata de plaja.

Camerele sunt dotate cu baie privata, aer conditionat si TV cu ecran plat.

Poti rezerva o camera la Arte & Mare Luxury Suites & Spa AICI!
Vezi si alte oferte de cazare la hotelurile din Mykonos AICI!

Katikies Mykonos – The Leading Hotels of the World *****

Asezat pe plaja, Katikies Mykonos, este un hotel luxos si are in dotarea sa o piscina, transfer de la si la aeroport, un centru de spa si wellness, o sala de fitness, acces gratuit la internet prin Wi-Fi, o piscina exterioara, un bar si un mic dejun variat si copios.

Unitatile de cazare sunt dotate cu aer conditionat, baie proprie si TV cu ecran plat.

Poti rezerva o camera la Katikies Mykonos – The Leading Hotels of the World AICI!
Vezi si alte oferte de cazare la hotelurile din Mykonos AICI!

Mykonos Ammos Hotel – Small Luxury Hotels of the World *****

Situat  pe plaja Ornos, hotelul  Mykonos Ammos, este dotat cu o piscine, un centru de spa si wellness, o sala de fitness, un restaurant, un bar, si pune la dispozitia oaspetilor sai un mic dejun copios, acces imediat la plaja si spatii de cazare dotate cu aer conditionat, baie privata si TV cu ecran plat.

Poti rezerva o camera la Mykonos Ammos Hotel – Small Luxury Hotels of the World AICI!
Vezi si alte oferte de cazare la hotelurile din Mykonos AICI!

Myconian Imperial – Leading Hotels of the World *****

Asezat in apropierea marii, Myconian Imperial Hotel, pune la dispozitia oaspetilor sai numeroase facilitati printre care se numara si o piscina, un centru de spa si wellness, acces gratuit la internet prin Wi-Fi, o parcare gratuita, un bar, un mic dejun, si o zona privata de plaja.

Spatiile de cazare sunt dotate cu baie privata, aer conditionat si TV cu ecran plat prin satelit.

Poti rezerva o camera la Myconian Imperial – Leading Hotels of the World AICI!
Vezi si alte oferte de cazare la hotelurile din Mykonos AICI!

Verifica si lista de mai jos cu oferte de cazare la mare in Grecia:

Preturile unui sejur in statiunea Mykonos – Cazare in statiunea Mykonos

Fiind una dintre cele mai scumpe destinatii ale Greciei, preturile unui sejur in statiunea Mykonos suunt destul de ridicate, astfel incat pentru un sejur de 6 nopti, pentru o camera dubla cu mic dejun inclus veti scoate din buzunar aproximativ 1300 de euro.

Preturile pot creste sau pot sa scada in functie de facilitatile de care alegeti sa aveti parte si de numarul de persoane care iau parte la sejur dar si de durata sejurului. Hotelurile sunt luxoase si de aceea preturile sunt destul de ridicate devenind astfel o destinatie exclusivista.

Foloseste formularul de cautare de mai jos, pentru a gasi cea mai buna oferta de cazare la mare in Grecia:

Ofertele all inclusive Mykonos – Cazare in statiunea Mykonos

Daca va hotarati sa optati pentru un astfel de pachet, trebuie sa stiti ca veti plati un pret mai ridicat, dar veti avea la dispozitie toate facilitatile proprietatii unde veti sta cazat.

Un astfel de pachet va scuteste de micile cheltuieli care pot aparea in mod neprevazut pe mancare sau bauturi in timpul sederii dumneavoastra aici, deoarece acestea sunt incluse in pret. Mai multe decat atat, picinele, centrele de spa si wellness intra in pretul achitat initial pentru un pachet de acest tip.

Foarte multi  turisti aleg sa achizitioneze un astfel de pachet deoarece tragand o linie la final vei iesi mai castigat folosind serviciile all inclusive decat daca ai merge pe cont propriu.

Ofertele early booking Mykonos – Cazare in statiunea Mykonos

Serviciul early booking este destinat persoanelor care doresc sa isi achizitioneze din timp un sejur dar care nu au posibilitatea financiara de a face acest lucru pe moment, astfel incat, acestia incheie un contract cu un operator de turism si platesc in avand o suma cuprinsa intre 30% si 100% din valoarea totala a sejurului.

Mai apoi, pana la data plecarii acestia trebuie sa achite in totalitate sejurul pentru a putea beneficia de el. Deci, early booking-ul reprezinta o metoda prin care turoperatorii obtin un imprumut ieftin de la clienti pe baza unui contract de prestari servicii cu termen viitor.

Cum ajungem in statiunea Mykonos?

Pentru a ajunge in statiunea Mykonos putem alege sa ne deplasam cu ajutorul unei curselor aeriene care ne sunt puse la dispozitie din Bucuresti, Oradea, Sibiu, Iasi, Craiova sau din Timisoara.

Trebuie sa stim faptul ca pretul cel mai mic al unui zbor il putem avea din Bucuresti, acesta fiind de 93 de euro iar cel mai ridicat fiind cel din Oradea care ajunge pana la 437 de euro.

De asemenea putem opta pentru transportul cu un microbuz pus la dispozitie de catre agentiile de turism sau de ce nu, putem alege sa ne deplasam cu autoturismul personal, dar aceste ultime metode vor lua mai mult timp.

Obiective turistice in statiunea Mykonos

Odata cu trecerea vremii, evenimentele istorice dar si cele sociale si-au pus amprenta supra arhitecturii insulei dar si asupra acesteia prin intermediul atractiilor si a obiectivelor turistice atat istorice cat si moderne. Cateva dintre acestea au fost distruse de-a lungul anilor, dar, multe au fost salvate si printre acestea se numara si:

  • Insula Delos din Mykonos
  • Plajele din Insula Mykonos
  • Pelicanul Petros din Insula Mykonos
  • Muzeul Maritim Egeean din Insula Mykonos
  • Muzeul Casa Lena din Insula Mykonos
  • Muzeul Folcloric din Insula Mykonos
  • Muzeul de Arheologie din Insula Mykonos
  • Moara Bonis din Insula Mykonos
  • Morile de Vant din Insula Mykonos
  • Mica Venetie din Insula Mykonos

De ce sa alegem statiunea Mykonos?

Plajele cu nisip fin si alb, viata de noapte dar si hotelurile luxoase ar trbui sa fie deajuns pentru a alege aceasta destinatie. Acestor avantaje se mai alatura si facilitatile ridicate ale hotelurilor, restaurantele cu specifil local si international dar si barurile si cluburile din zona.

Obiectivele turistice isi spun si ele cuvantul. Toate acestea alcatuiesc o intreaga dovada a faptului ca destinatia este una din ce in ce mai aleasa de catre turistii din toata lumea.

Asadar aceasta insula reprezinta un loc unic in lume.

Ce facem cand ploua sau e vreme rea in statiunea Mykonos?

In cazul in care vreme este rea, iar conditiile meteorologice nu ne permit sa ne desfasuram ziua asa cum ne-am planuit-o, trebuie sa stim faptul ca nu este o zi pierduta. Exista alte multe posibiliati de a ne petrece ziua.

Putem alege sa luam masa in oras alaturi de prieteni si familie sau putem alege un traseu turistic vizitand astfel obiectivele si atractiile turistice din zona. Barurile si cluburile de noapte reprezinta o alta metoda alternativa de a ne crea un mediu de divertisment.

Vezi si alte destinatii de vacanta si statiuni pentru litoralul din Grecia! Click aici!

Cum ti s-a parut informatia din acest articol?

Pasionat de turism, mereu in cautare de noi informatii. Imi place sa scriu despre destinatiile turistice in care ajung si sa ofer sfaturi si sugestii. Aceste sfaturi se bazeaza in principal pe experiente traite in calatorii de-a lungul anilor.

cazare in statiunea salonic - vacanta la mare in grecia
Cazare in statiunea Salonic
cazare in statiunea kalamata - vacanta in grecia pe litoral
Cazare in Statiunea Kalamata

Despre autor

Pasionat de turism, mereu in cautare de noi informatii. Imi place sa scriu despre destinatiile turistice in care ajung si sa ofer sfaturi si sugestii. Aceste sfaturi se bazeaza in principal pe experiente traite in calatorii de-a lungul anilor.

FII LA CURENT CU VACANTELE REUSITE!

Cauta Oferte

Vacante de vis

Alege o vacanta reusita!

Meniu

FII LA CURENT CU ULTIMELE NOUTATI DESPRE VACANTELE REUSITE!

La abonare veti primi CADOU un Ghid de Calatorii in valoare de 100 euro!