Termeni si conditii

Termeni și Condiții

Contract între Utilizator și Turistul Vesel

Acest document se referă la condițiile în care poate fi utilizat website-ul https://turistulvesel.ro/. Va rugăm citiți cu atenție acești termeni și condiții contractuale (Termeni & Condiții Generale) înainte de a utiliza pagină de internet https://turistulvesel.ro/.

Acceptarea Termenilor & Condițiilor

Accesând sau utilizând website-ul https://turistulvesel.ro/, acceptați automat termenii și condițiile de mai jos. Termenii și condițiile se aplică tuturor utilizatorilor site-ului.

Site-ul va este oferit de Aionitoaie Florin cu adresa de email contact@turistulvesel.ro. Va rugăm să notați că toată corespondență privind Serviciul de Relații cu Clienții va trebui trimisă la această adresa.

Prin utilizarea acestui website se consideră că acceptaţi în mod automat termenii şi condiţiile prezentate pe această pagină cât și cu condițiile de Prelucrare a datelor cu caracter personal și Politică de utilizare Cookie. În caz contrar, este dreptul dumneavoastră de a înceta navigarea paginilor de Internet de la adresa https://turistulvesel.ro/.

Serviciile Turistul Vesel

Site-ul de informații turistice https://turistulvesel.ro/ nu este responsabilă pentru eventualele neconcordanțe care pot apărea între informațiile din site și informațiile primite de pe site-urile afiliate cu oferte turistice. Informațiile primite de pe site vor avea scop pur informativ, urmând că decizia luată pentru a opta pentru o oferta turistică să fie pur decizia vizitatorului.

Ne exonerăm de orice neconcordanță a ofertelor de pe site în comparație cu ofertele turistice de pe site-urile cu care suntem afiliați.

Turistul vesel va pune la dispoziție un sistem automat care va oferă posibilitatea de a caută și verifică disponibilități pentru diferite servicii turistice și va permite să efectuați rezervarea dorită după ce veți ajunge pe site-ul afiliat. Rezervările și vânzările de bilete de avion se supun Condițiilor Generale de Rezervare și Vânzare a Biletelor de Avion de pe site-ul afiliat (la care se adaugă prevederile prezentului Contract). Pentru pachetele turistice, tarifele de pe site sunt informative și se pot modifică oricând. Cererile de rezervare efectuate pe site-urile afiliate nu va garantează blocarea locurilor și a tarifelor. După efectuarea cererii pe site-urile afiliate, veți primi confirmarea rezervărilor.

Puteți alege dintr-o multitudine de oferte disponibile pe site, având posibilitatea de a efectua rezervări de bilete de avion,  pachete, croaziere, circuite sau hoteluri de pe site (în timp real) ajungând pe site-urile afiliate.

Informațiile publicate pe Site

Turistul Vesel oferă prin intermediul site-ului informații cu titlu general, cu scop consultativ și informativ despre ofertele turistice oferite de site-urile la care suntem afiliați. Va rugăm notați că informațiile publicate pe site pot fi modificate oricând. Este necesar să verificăți cu furnizorul de servicii turistice/site-urile afiliate, că informațiile apărute pe site sunt de actualitate.

Turistul Vesel nu asigura nici o garanție cu privire la aranjamentele documentelor de călătorie (pașapoarte, vize, vaccinuri necesare), sau că informația de pe site este actualizată. Drept urmare, este responsabilitatea Utilizatorului de a se asigura că va călători în conformitate cu măsurile aplicabile acestor documente de călătorie.

Turistul Vesel nu garantează că informația de pe site (incluzând, dar fără limitare, tarifele, descrierile sau datele) nu poate avea erori sau lipsuri, dar, împreună cu echipa, va depune tot efortul să corecteze erorile de îndată ce sunt aduse la cunoștință.

Informațiile și fotografiile din prezentarea unităților de cazare au caracter informativ și sunt furnizate de către partenerii noștri sau preluate de pe site-urile de prezentare ale acestora . Fotografiile prezentate pe site sunt generice și nu pot fi considerate contractuale, ele reprezentând doar efortul nostru de a îmbunătăți calitatea informațiilor cu privire la condițiile unităților de cazare. Facem eforturi permanente pentru a păstra acuratețea și actualitatea informațiilor, însă nu garantăm că informațiile sunt complete, actualizate sau nu conțîn erori. Va recomandăm să cereți informații actualizate site-urilor afiliate.

Hotelurile își rezervă dreptul de a face modificări la programul de all inclusive prezentat în site fără un avertisment prealabil.

Turistul Vesel acționează că și informator online, oferind sfaturi și sugestii pentru: liniile aeriene, hoteluri, companii de închiriat mașini, alții (Furnizori de Servicii Turistice). Ofertele turistice nu sunt vândute de Turistul Vesel, fiind achiziționate de pe site-urile afiliate. Turistul Vesel nu-și asumă nici o responsabilitate pentru produsele și serviciile turistice oferite de Furnizorii de Servicii Turistice și nu garantează în nici un fel (fie explicit sau implicit) acuratețea sau calitatea produselor și a serviciilor reflectate pe acest Site.

Condițiile Furnizorilor de Servicii Turistice

Orice rezervare sau cerere de rezervare efectuată pe site va fi considerată drept intenția dvs. de a achiziționa un anumit produs sau serviciu turistic utilizând https://turistulvesel.ro/. Dacă cererea dvs. va fi acceptată, veți primi un e-mail de confirmare de la site-urile afiliate. Emiterea efectivă a biletelor de avion, efectuarea de schimbări de dată a biletelor de avion, anulări de bilete de avion sau vouchere, eliberarea voucher-elor pentru hoteluri, pentru închirieri de mașini, a asigurărilor de călătorie, asigurarea de suport telefonic și orice alte acțiuni ce necesită intervenție umană se va face contactand site-urile afiliate.

Toate serviciile turistice publicate pe site sunt în funcție de disponibilitatea Furnizorilor de Servicii Turistice. Termenii și condițiile Furnizorului de Servicii Turistice (incluzând regulile de transport al pasagerilor impus de liniile aeriene, orele de intrare/ieșire din hotel, condițiile de anulare/modificare a serviciilor turistice) se vor aplică adițional Termenilor și Condițiilor acestui site/site-urilor afiliate.

Termenii Furnizorilor de Servicii Turistice/Site-urile afiliate pot include prevederi referitoare la diferite proceduri de plata, obligații, anulări, modificări ale rezervărilor și restituiri de bani (dacă este cazul) ori restricții de altă natură. Unele companii aeriene pot impune taxe suplimentare cum este taxa Transit-without-visa. Turistul Vesel nu este responsabil pentru costurile care pot să apară în momentul transferurilor de la un aeroport / terminal la altul. De asemenea, unele hoteluri pot colecta diferite taxe locale. Dacă utilizați opțiunea “Cereri speciale / Special Requests” (cu titlu exemplificativ, dar fără a se limita la: loc pentru persoane cu handicap, servicii transport minori neînsoțiți, transport bagaje speciale, camera fumători/nefumători, pătuț în camera pentru copil), Turistul Vesel nu garantează confirmarea acestor cereri, fiind necesar să luați legătură cu site-urle afiliate, furnizori de servicii turistice.

La momentul navigării dvs. în site, veți putea observă referiri către diferite condiții aplicabile ofertelor speciale. Va rugăm să citiți cu atenție acești termeni, dar va rugăm să luați legătură cu site-urile afiliate pentru detalii complete.

Sunteți direct responsabil pentru respectarea condițiilor impuse de Furnizorul Serviciilor Turistice privind timpii de îmbarcare, reconfirmarea zborurilor sau a oricăror alte reguli, timpii de check-în și check-out. Va rugăm să notați că timpul minim de îmbarcare (înaintea plecării) recomandat de companiile aeriene, este de 120 min. pentru zborurile în Europa, 180 min. pentru zborurile în afară Europei, respectiv 90 min. pentru zborurile pe teritoriul României. Unele companii aeriene doresc să reconfirmati zborul cu cel puțîn 72 h înainte de plecare. Nerespectarea acestei reguli poate duce la anularea rezervarii dvs. de zbor.

Anulări/Modificări

În cazul în care doriți anularea sau modificarea serviciului rezervat sau achiziționat (și Furnizorul de Servicii Turistice permite acest lucru), este responsabilitatea dvs. de a informa online, în scris sau telefonic site-urile afiliate  despre intențiile dvs. În anumite cazuri este posibil să nu puteți anula / modifică anumite servicii turistice sau va trebui să respectați anumite cerințe pentru aceste acțiuni.

Turistul Vesel nu acceptă toate formele de cereri scrise, deoarece acestea trebuie discutate cu site-urile afiliate, de unde au fost achiziționate pachetele turistice. Turistul Vesel nu poate anula / modifică serviciul turistic, trebuie să solicitați acest lucru site-urilor afiliate. Puteți anula rezervarea dvs. prin intermediul site-ului afiliat în concordanță cu termenii și condițiile Furnizorului de Servicii Turistice.

Plata

Nu se acceptă alte modalități de plata în afară celor prezentate pe site-urile afiliate și nu ne asumăm nici o responsabilitate pentru sumele de bani trimise prin curierat sau alte metode partenerilor/site-urilor afiliate.

În funcție de termenii și condițiile impuse de hoteluri, la momentul rezervarii vi se poate cere plata integrală sau parțială a serviciului rezervat, iar plata va fi efectuată în contul hotelului sau a site-urilor afiliate.

Turistul Vesel nu-și asumă nici o obligație de a emite biletele, voucher-ul sau alte documente de călătorie pentru acest lucru trebuie să luați legătură cu site-urile afiliate. În orice situație, sunteți responsabil pentru plata sumelor aferente servciilor turistice comandate.

Toate tarifele și taxele pot fluctua în funcție de cursul de schimb.

Modalități de livrare

Pentru a află detalii trebuie să discutați cu site-urile afiliate/partenerii online, odată ce ați făcut o rezervare. Turistul Vesel nu reprezintă o agenție turistică, sau o unitate turistică, fiind un site cu sfaturi și informații despre călătorii. Prin intermediul site-ului https://turistulvesel.ro/ veți ajunge pe paginile ofertelor turistice ale site-urilor afiliate, unde puteți rezervă vacanță.

Utilizarea Site-ului

Turistul Vesel nu este responsabilă pentru aptitudinile Utilizatorului de a accesa ori utiliza site-ul și nici pentru eșecurile generate de carență acestor aptitudini. Turistul Vesel nu garantează că site-ul nu poate fi afectat de viruși sau alte acțiuni care pot genera defecțiuni sau alte pierderi.

Obligațiile utilizatorului

Sunteți de acord să respectați următoarele obligații incluzând (fără a se limita):

– responsabilitatea financiară pentru toate tranzacțiile efectuate în contul sau numele dvs pentru achiziționarea pachetelor turistice de pe site-urile afiliate.

– aveți vârstă peste 18 ani și capacitatea legală de iniția acțiuni juridice

– garantarea veridicității datelor furnizate despre dvs. sau membrii familiei dvs în cadrul site-urilor afiliate.

– neutilizarea Site-ului în scopuri speculative, a generării de rezervări false sau frauduloase

– Interzicerea transmiterii materialelor politice, pornografice, rasiste sau a altor materiale care contravin legii

– Obligativitatea de a nu altera, copia, transmite, distribui, vinde, afișa, licenția sau reproduce conținutul Site-ului cu excepția utilizării în scop personal și necomercial a unei singure copii a informației conținută în Site

– Turistul Vesel nu asigura nici o garanție cu privire la aranjamentele documentelor de călătorie (pașapoarte, vize, vaccinuri necesare etc.), și nici faptul că informația de pe Site este actualizată. Drept urmare, este responsabilitatea Utilizatorului de a se asigura că va călători în conformitate cu măsurile aplicabile acestor documente de călătorie, ținând cont de recomandariel site-urilor afiliate.

Newsletter

Puteți subscrie la newsletter-ul Turistul Vesel, care va va fi trimis către adresa dvs. de e-mail și va include noutăți și oferte speciale precum și alte informații.

Interzicerea accesului pe Site

Turistul Vesel își rezervă dreptul de a va interzice oricând accesul pe Site fără o notificare prealabilă.

Responsabilitatea Turistul Vesel

Turistul Vesel nu este responsabil pentru pierderile indirecte rezultate din prevederile acestui contract, din utilizarea defectuoasă a Site-ului sau a serviciilor turistice rezervate și achiziționate de pe site-urile afiliate.

Turistul Vesel nu este responsabil pentru pierderile directe și/sau indirecte suferite de utilizator cauzate de, dar fără a se limita la: posibile diferențe de tarif, lipsa de disponibilitate, precum și orice alte informații incorecte comunicate și/sau preluate de la companiile aeriene și/sau hoteliere sau de către toți și/sau oricare dintre societățile partenere care furnizează servicii turistice prin intermediul Turistul Vesel).

Turistul Vesel își rezervă dreptul să nu furnizeze serviciile turistice a căror tarife au fost afișate în mod eronat. De furnizarea serviciilor turistice se ocupă site-urile afiliate/parteneri.  În cazul apariției, respectiv afișării unor posibile erori de tarifare, utilizatorul este de acord să renunțe la toate și orice pretenții împotriva Turistul Vesel, urmând că utilizator să se adreseze direct site-urilor afiliate de unde a achiziționat produsele și pachetele turistice.

Turistul Vesel nu poate garanta furnizarea neîntreruptă a Site-ului și nu poate fi făcută raspunzatoar de pierderile de orice natură suferite că urmare a acestui fapt, inclusiv a unor profituri nerealizate.

Legături către alte Site-uri

Acest Site poate conține legături către alte pagini web externe și operate de alte părți implicate/site-uri afiliate. Turistul Vesel nu are nici un control asupra paginilor web de oferte și nu își asumă nicio responsabilitate în legătură cu acuratețea, integritatea sau calitatea acestor pagini web ale părților implicate.

Conținutul acestor pagini web externe nu reflectă produsele, serviciile sau informațiile furnizate de Turistul Vesel. Orice opinii referitoare la conținutul acestor pagini web externe vor trebui redirecționate către administratoriil paginilor în cauza.

Forță Majoră

Turistul Vesel nu este responsabilă în cazul petrecerii unor evenimente cauzate de forță majoră. Evenimentele majore includ, dar fără a se limita, intervenții guvernamentale, războaie, răpiri, incendii, inundații, accidente, furtuni, greve, atacuri teroriste sau acțiuni industriale care pot afecta Turistul Vesel sau furnizorii săi.

Rată de schimb

Ratele de schimb cotate pe Site sunt provenite din mai multe surse și pot să nu fie întotdeauna actualizate zilnic. Este obligatoriu să verificăți ratele de schimb din ziua în care efectuați rezervarea.

Modificări asupra Site-ului

Turistul Vesel poate modifică design-ul sau conținutul Site-ului, inclusiv disponibilitatea furnizorilor serviciilor turistice, baza de date, precum și alte caracteristici ale Site-ului.

Copyright și Marca Înregistrată

Copyright-ul, drepturile de proprietate și conținutul Site-ului sunt rezervate de către Turistul Vesel/Aionitoaie Florin. Materialul conținut pe site este proprietatea Turistul Vesel/Aionitoaie Florin sau a afiliaților săi, exceptând cazul în care sunt recunoscute că aparțînând altor părți implicate.

Numele Turistul Vesel, precum și logo-ul sau elemente grafice conținute în Site sunt deținute de Turistul Vesel sau de afiliații săi.

Nu aveți nici un drept sau licență de utilizare a acestor mărci.

În cazul în care considerați că fotografiile sau textele publicate pe site-ul nostru încalcă legea dreptului de autor va rugăm să ne sesizați acest lucru prin e-mail-ul pus la dispoziție pe site, menționând pagină și conținutul care contravin legii. Turistul Vesel utilizează materiale promoționale puse la dispoziție de terți și nu poate controla sau verifică originea acestora. Turistul Vesel va retrage imediat din site-urile sale orice material ilegal și va informa partea vătămată despre acest lucru.

Confidențialitate

Politică de confidențialitate a Turistul Vesel este accesibilă aici.

Sunteți de acord cu utilizarea informațiilor dvs. personale de către Turistul Vesel sau a afiliaților și a altor părți implicate, în concordanță cu termenii și în scopul declarat stipulat în Politică de confidențialitate a Turistul Vesel.

Politică de Securitate

Turistul Vesel utilizează tehnologie securizată pentru a proteja informațiile dvs. personale și tranzacțiile financiare. Turistul Vesel se conformează procedurilor și standardelor de securitate stipulate în Politică de Securitate a Turistul Vesel.

Modificări ale Termenilor și Condițiilor

Turistul Vesel își rezervă dreptul de a modifică sau actualiza oricând Termenii și Condițiile referitoare la utilizarea acestui Site, fără notificare prealabilă către Utilizatori. Versiunea actuală a Termenilor și Condițiilor va fi afișată pe Site din dată în care modificările intră în vigoare. Continuarea utilizării acestui Site după publicarea acestor modificări va constitui acceptul dvs. cu privire la aceste modificări.

Legea guvernanță

Acești Termeni și Condiții reprezintă contractul între Utilizator și Turistul Vesel/Aionitoaie Florin și este guvernat de legile din România.

TURISTUL VESEL (https://turistulvesel.ro/) reprezintă un site de informații și sfaturi turistice despre anumite locații. Nu constituie o agenție/unitate turistică ce oferă direct pachete și servicii turistice. Pachetele și ofertele turistice vor fi achiziționate prin intermediul site-ului, accesând apoi site-urile afiliate.

TURISTUL VESEL nu își asumă nici o responsabilitate asupra pachetelor turistice achiziționate de pe site-urile afiliate. UTILIZATORUL va lua direct legătură cu site-urile afiliate pentru pachete turistice achiziționate și pentru rezolvarea unor probleme/neînțelegeri de orice tip.

Termeni și Condiții de utilizare a website-ului https://turistulvesel.ro/

Că orice comunitate care se guvernează după anumite reguli, utilizatorii acestui site trebuie să respecte regulile comunităţii unde ajung şi nu cele ale comunităţii de unde sosesc. Astfel, ne aşteptăm că vizitatorii site-ului nostru să respecte regulile comunităţii Turistul Vesel.
Site-ul https://turistulvesel.ro/ este administrat de Turistul Vesel/Aionitoaie Florin și are că scop promovarea ofertelor turistice oferite de către site-urile afiliate.
Prin utilizarea acestui website se consideră că acceptaţi în mod automat termenii şi condiţiile prezentate pe această pagină. În caz contrar, este dreptul dumneavoastră de a înceta navigarea paginilor de Internet de la adresa https://turistulvesel.ro/.
Orice vizitator folosește site-ul pe riscul propriu, iar termenii şi condiţiile sunt aplicabile pentru orice site deţinut de Turistul Vesel.
1. Drepturi de autor. Toate materialele prezentate pe acest site sunt proprietatea Turistul Vesel şi nu pot fi copiate, reproduse, modificate, transmise, distribuite, vândute sau folosite în scop comercial fără acordul scris, în prealabil, al Turistul Vesel. Utilizatorii au dreptul de a distrubui conţinut pe reţele sociale sau alte site-uri în scopul recomandării sau promovării web site-ului, fără a altera conţinutul, prin link-uri către paginile site-ului nostru. Totuşi, dacă contextul în care sunt făcute aceste direcţionări contravine politicilor Turistul Vesel sau aduc un prejudiciu imaginii Turistul Vesel, ne rezervăm dreptul de a solicită eliminarea linkurilor respective, iar utilizatorul are obligația de a şterge linkurile respective în termen de 48 de ore de la solicitare.
2. Preţurile afișate pe acest site pot fi modificate fără o anunţare prealabilă a utilizatorilor. Preţurile nu sunt cu titlu de ofertă garantată şi nelimitată în timp.
3. Informaţiile, comentariile şi comunicatele de pe Turistul Vesel nu constituie consultanţă pentru investiţii, recomandări de tranzacții sau oferte de vânzare concrete şi pot fi retrase sau modificate fără notificare în prealabil.
4. Preţurile serviciilor sunt însoţite de anumite specificaţii. În cazul în care utilizatorul are nevoie de servicii cu alte specificaţii, este necesară consultarea site-urilor afiliate.
5. Turistul Vesel nu răspunde de conţinutul grafic sau contextual al site-urilor partenere. Ofertele din portofoliu pot fi modificate, şterse ori înlocuite fără notificare şi nu vor reprezenta în toate cazurile calitatea lucrărilor Turistul Vesel.
6. Turistul Vesel are dreptul de a refuză cereri care contravin politicii sau legislaţiei în vigoare. Serviciile şi preţurile afişate nu sunt cu titlu de garanţie pentru orice cerere venită din partea utilizatorilor.
7. Turistul Vesel nu este responsabil, în nici un caz, pentru daune care ar putea rezultă din erori sau lipsa de acuratețe a unor materiale de pe acest website.
8. Informaţiile pe care utilizatorul le furnizează, fie ele informaţii explicite sau informaţii cu caracter statistic, se supun regulilor de confidenţialitate.
9. Turistul Vesel nu poate fi făcut răspunzător pentru eventualele greşeli apărute pe site sau pentru orice daune care ar putea apărea de pe urmă acestora. În orice caz, semnalarea lor este foarte apreciată de echipa Turistul Vesel.
10. Turistul Vesel nu poate garanta că mesajele trimise către Turistul Vesel vor fi primite în formă iniţială sau că mesajul va rămâne confidenţial în timpul transmiterii.
12. Politică de confidenţialitate. Vă rugăm să accesaţi şi să citiţi şi secţiunea Politică de confidenţialitate deoarece se aplică vizitei pe acest site.
13. Site-ul conţine link-uri către alte site-uri. Turistul Vesel nu este răspunzător pentru conţinutul acestor site-uri, în cazul în care acele site-uri nu funcţionează corect ori sunt încărcate de malware. În orice caz, semnalarea acestor situaţii este foarte apreciată de echipa Turistul Vesel.

Pentru nelămuriri sau informaţii suplimentare ne puteţi contacta la adresa contact@turistulvesel.ro.


Ultima actualizare: 23.05.2018

Termeni si conditii de utilizare / Prelucrarea datelor cu caracter personal / Politica de utilizare Cookie

FII LA CURENT CU VACANTELE REUSITE!

Cauta Oferte

Booking.com

Vacante de vis

Booking.com

Alege o vacanta reusita!

Booking.com
keyboard_arrow_up