Blog / Noutati

Cele mai bune opțiuni de cazare ieftină în zona Romexpo din București

Bucureștiul este un oraș vibrant, plin de istorie și cultură, iar zona Romexpo este una dintre cele mai populare destinații pentru turiști și vizitatorii de afaceri. Dacă planificați o călătorie în București și doriți să găsiți cele mai bune opțiuni de cazare ieftină în zona Romexpo, acest articol vă va oferi o listă cu câteva sugestii.

1. Hotel Pullman Bucharest World Trade Center
Hotelul Pullman Bucharest World Trade Center este o alegere excelentă pentru cei care caută o cazare confortabilă și accesibilă în zona Romexpo. Situat la doar câțiva pași de centrul de conferințe Romexpo, acest hotel oferă camere spațioase, dotate cu facilități moderne și acces la o varietate de servicii, precum piscină, saună și centru de fitness.

Tariful pentru o cameră dublă la Hotel Pullman Bucharest World Trade Center începe de la aproximativ 300 lei pe noapte, în funcție de sezon și disponibilitate.

2. Hotel Caro Bucharest
Situat la doar o scurtă plimbare de distanță de Romexpo, Hotelul Caro Bucharest este o altă opțiune populară pentru turiștii care caută o cazare convenabilă în apropierea centrului de expoziții. Camerele hotelului sunt confortabile și bine echipate, iar oaspeții pot beneficia de facilități precum restaurant, bar și sală de conferințe.

Prețurile pentru o cameră dublă la Hotel Caro Bucharest încep de la aproximativ 200 lei pe noapte, în funcție de perioada de ședere și tipul de cameră ales.

3. Hotel Scala
Hotelul Scala este o opțiune excelentă pentru cei care caută o cazare la prețuri accesibile în zona Romexpo. Situat la doar câteva minute de mers pe jos de centrul de expoziții, acest hotel oferă camere confortabile și primitorare, precum și o varietate de facilități, precum restaurant, sală de fitness și serviciu de închiriere biciclete.

Tariful pentru o cameră dublă la Hotel Scala începe de la aproximativ 150 lei pe noapte, în funcție de sezon și disponibilitate.

4. Hotel Ibis Bucuresti Palatul Parlamentului
Situat la doar câteva minute de mers cu mașina de zona Romexpo, Hotelul Ibis Bucuresti Palatul Parlamentului este o altă opțiune populară pentru turiștii care vizitează Bucureștiul. Camerele hotelului sunt moderne și confortabile, iar oaspeții pot beneficia de facilități precum restaurant, bar și parcare gratuită.

Prețurile pentru o cameră dublă la Hotel Ibis Bucuresti Palatul Parlamentului încep de la aproximativ 200 lei pe noapte, în funcție de perioada de ședere și tipul de cameră ales.

5. Hotel Duke Romana
Hotelul Duke Romana este o alegere excelentă pentru cei care caută o cazare convenabilă în inima orașului București. Situat la doar câteva minute de mers cu mașina de zona Romexpo, acest hotel oferă camere confortabile și modernizate, precum și o varietate de facilități, precum restaurant, bar și sală de fitness.

Tariful pentru o cameră dublă la Hotel Duke Romana începe de la aproximativ 180 lei pe noapte, în funcție de sezon și disponibilitate.

6. Hotel Opera by Zeus International
Situate la doar câteva minute de mers cu mașina de zona Romexpo, Hotelul Opera by Zeus International este o altă opțiune populară pentru turiștii care vizitează Bucureștiul. Camerele hotelului sunt moderne și elegante, iar oaspeții pot beneficia de facilități precum restaurant, bar și spa.

Prețurile pentru o cameră dublă la Hotel Opera by Zeus International încep de la aproximativ 250 lei pe noapte, în funcție de perioada de ședere și tipul de cameră ales.

7. Hostel Miorita
Pentru cei care călătoresc cu un buget mai restrâns, Hostelul Miorita este o opțiune excelentă pentru cazarea în zona Romexpo. Situat la doar câteva minute de mers cu mașina de centrul de expoziții, acest hostel oferă camere simple și curate, precum și facilități comune, precum bucătărie și zonă de lounge.

Tariful pentru o cameră în dormitor comun la Hostel Miorita începe de la aproximativ 50 lei pe noapte, în funcție de sezon și disponibilitate.

Indiferent de preferințele și bugetul dumneavoastră, zona Romexpo din București oferă o varietate de opțiuni de cazare ieftină și confortabilă. De la hoteluri de lux până la hosteluri economice, veți găsi cu siguranță ceva potrivit pentru nevoile dumneavoastră în timpul șederii în acest oraș fascinant.
Vezi cele mai bune oferte de cazare Bucuresti
Vezi si alte articole despre cazarea in Bucuresti

Pasionat de turism, mereu in cautare de noi informatii. Imi place sa scriu despre destinatiile turistice in care ajung si sa ofer sfaturi si sugestii. Aceste sfaturi se bazeaza in principal pe experiente traite in calatorii de-a lungul anilor.

Top 5 opțiuni de cazare ieftină în sectorul 6 din București
Cele mai bune opțiuni de cazare ieftină în Chitila

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

eight − three =

Despre autor

Pasionat de turism, mereu in cautare de noi informatii. Imi place sa scriu despre destinatiile turistice in care ajung si sa ofer sfaturi si sugestii. Aceste sfaturi se bazeaza in principal pe experiente traite in calatorii de-a lungul anilor.

FII LA CURENT CU VACANTELE REUSITE!

Cauta Oferte

Booking.com

Vacante de vis

Booking.com

Alege o vacanta reusita!

Booking.com
keyboard_arrow_up