Blog / Noutati

12 baruri de excepție din Paris pentru iubitorii de vin — To Europe and Beyond

[ad_1]

WCe altceva mai este de făcut în Orașul Luminilor în afară de a avea du vin en terrasse într-unul din multele, multele baruri din Paris? Nu contează prea mult dacă otrava dumneavoastră preferată este vinul natural sau cocktailurile complicate, sau chiar o bere locală de la o microberărie din apropiere. Dacă a sta în oraș pe o terasă, bârfind, observând oamenii, scriind cărți poștale sau pur și simplu trecând în revistă itinerariul de a doua zi este ceva ce v-ați putea vedea făcând o dată sau de două ori (sau în fiecare zi), luați aminte la aceste baruri de vinuri din Paris și la aceste baruri clandestine/birouri de băutură cu cocktailuri pentru următoarea dvs. vizită.

Personal, este unul dintre lucrurile mele preferate de făcut în Paris și îmi fac un punct religios în a mă răsfăța cu această tradiție de fiecare dată când mă aflu în oraș. În scopuri de cercetare, bineînțeles.

Baron rouge

1 rue Théophile Roussel / 12e arrondissement
lebaronrouge.net

Proprietarul plin de caracter servește vinuri franceze destul de grele pentru o mână de euro; fie cereți sugestia lui, fie alegeți din cele de pe tabla scrisă de mână. La sfârșit de săptămână, mulțimea se revarsă pe trotuar, unde stridiile proaspete sunt îngrămădite în coșuri și servite cu duzina.

Barul clovnilor

114 rue Amelot / 11e arrondissement
clown-bar-paris.com
Natural-wine-in-Paris-bars-Clown-Bar

Barul istoric de lângă fostul Cirque d’Hiver își păstrează frumosul său stil Belle Epoque (cu gust) decorat cu clovni; vinurile sunt în mare parte naturale, cu opțiuni bune atât la pahar, cât și la sticlă. Ajungeți devreme sau rezervați cu mult timp înainte.

Hôtel Amour

8 rue de Navarin / 9e arrondissement
hotelamourparis.fr
Paris-baruri-Hotel-Grand-Amour

Braseria de noapte are o grădină în aer liber râvnită, cu o doză irezistibil de sultanitate în fostul cartier roșu din Paris. Încercați cocktailul de semnătură, Amoureuse volcanique, cu Chambord picant. Este un loc sexy, dar hei, ce este mai sexy decât Parisul?

La cave du Paul Bert

16 rue du Paul Bert / 11e arrondissement

Unul dintre cele mai clasice și totuși pline de viață baruri de vinuri din Paris, cu un meniu scurt de farfurii de inspirație franceză de împărțit și o listă lungă de vinuri organice la pahar. Dacă puteți ajunge acolo suficient de devreme pentru a prinde unul dintre cele șase locuri de bar, faceți-o. Veți avea parte de o experiență și o conversație fantastică.

“Nu aș putea trăi fără șampanie. În victorie o merit, în înfrângere am nevoie de ea.”

– Winston Churchill

Le verre volé

67 rue de Lancry / 10e arrondissement
leverrevole.fr

Deschis încă de la începutul mileniului, acesta este unul dintre barurile de vin originale din Paris și este o oprire obligatorie. Nu puteți rata fațada luminoasă de lavandă de-a lungul zonei la modă Canal Saint-Martin! Oferă un meniu de mici farfurii proaspete care se schimbă în fiecare zi, servit cu o selecție de peste 400 de vinuri naturale alese manual de la cele mai bune și mai pasionate vinuri organice. vignerons în Europa. Dacă aveți un buget limitat, acesta este, de asemenea, un loc bun pentru dumneavoastră; Le verre volé are un prix-fixe meniu de prânz la doar 21€. Check lor fină băcănie pe rue de la Folie Méricourt în jurul valorii de colț – locul perfect pentru a lua câteva suveniruri gourmet!

La cave à Michel

36 rue Sainte-Marthe / 10e arrondissement

Minuscul, convivial, primitor. Somelierul lor știe cum să-i facă pe oameni să se simtă bineveniți și cum să le arate cum să se distreze cu vinul. Farfuriile variază de la doar 2 la 10€ și sunt servite pe o farfurie îngustă zinc tejghea care se întinde pe toată lungimea spațiului, un element clasic al Parisului. În ceea ce privește vinul, așteptați-vă la cele mai bune selecții de vinuri naturale, de la Cheverny zemos la Gamay suculent și aproape tot ce se află între ele, cu câteva selecții ciudate din regiuni viticole subestimate din Franța. Bonus: este unul dintre barurile de vinuri preferate de Rachel Signer din Paris, iar ea este un expert mondial în vinuri naturale. Bucurați-vă de lectura ei, M-ai avut la Pet-Nat.

Pompette

15 rue Hippolyte Lebas / 9e arrondissement
pompetteparis.com

Noul meu loc preferat pentru vin natura la Paris. Jess Hodges, iubitor de vinuri de origine australiană, a deschis acest mic și intim wine bar (iată un spațiu deținut de femei la Paris!) al cărui nume este un mod colocvial de a spune “tipsy”. Și asta nu ar putea fi mai aproape de realitatea acestui loc. Nicio persoană nu iese din Pompette treaz, sau flămând, de altfel; ultima dată când am fost, a fost pentru ziua de naștere a unui prieten și am comandat literalmente tot ce era în meniu. Nu am regretat nimic. Vinurile provin de la prietenii vignerons pe care Jess și i-a făcut de-a lungul anilor prin Europa și toate sunt excelente, mai ales dacă vă plac vinurile de macerat/portocalii.

” Je n’ai jamais bu à Outrance, je ne sais même pas où c’est! “

Juvéniles

47 rue de Richelieu / 1er arrondissement
juvenileswinebar.com

După 30 de ani de existență, acest bar de vinuri fără agitație și fără rațiune se mândrește cu promisiunea sa de a oferi mâncare excelentă și vinuri și mai bune. Așteptați-vă la servicii prietenoase, localnici vorbăreți și chiar și un meniu englezesc de asociere a brânzeturilor! Acesta este un loc cu adevărat grozav pentru a petrece o seară plăcută și ușor de plătit, alimentată de vinuri europene.

Le p’tit pinard

18 rue Saint-Ambroise / 11e arrondissement
leptitpinard.fr

Ascuns într-un colț liniștit, în adâncul cartierului 11, nu mulți turiști se aventurează aici și este oarecum un secret bine păstrat. Charlotte și Julien au făcut o treabă minunată cu acest nou bar de vinuri (cu vinării aproape exclusiv franceze, inclusiv vin de portocale, pet-nat și rosé) și magazin, care trece de la locul de brunch confortabil la o noapte de întâlnire romantică în câteva ore. Este bine de știut: pinard este un argou francez pentru vin. Localul este și el superb, cu un bar din lemn în formă de L, pereți din cărămidă aparentă și ferestre mari care se deschid spre grădina cu frunze din spate.

Compagnie des vins surnaturels

7 rue Lobineau / 6e arrondissement
compagniedesvinssurnaturels.com
La-compagnie-des-vins-surnaturels-in-Paris

Ascunsă în spatele emblematicului Marché Saint-Germain se află o cramă elegantă, confortabilă și slab luminată. Nu este cel mai ieftin, dar iubitorii de vinuri vor face descoperiri minunate nu doar din Franța, ci din toată Europa.. De ce să nu luați una dintre faimoasele lor plăci de mezeluri în timp ce sunteți acolo?

La cave de Belleville

51 rue de Belleville / Arondismentul 19e

Dacă vă aflați în Paris într-o zi lucrătoare, mergeți la La cave de Belleville. Ei au degustări în fiecare joi la ora 20, care includ o mână de vinuri și o farfurie de mezeluri, servite pe o masă masivă de lemn pentru 20 de persoane. Așteptați-vă la o mulțime de vinuri naturale, cu somelieri foarte competenți care știu tot ce trebuie știut despre vinificarea cu cât mai puțină intervenție. Unul dintre cele mai cunoscute baruri de vinuri din Paris, și încă unul dintre cele mai bune.

Le Barav

6 rue Charles-François Dupuis / 3e arrondissement
lebarav.fr
Baruri de vinuri naturale în Paris

Un joc de cuvinte franțuzesc despre consumul excesiv de alcool. Acest lucru s-ar putea întâmpla la Le Barav, cu atmosfera sa de cartier (ca să nu mai vorbim de terasa întinse), cu cele câteva zeci de vinuri la paharul de 5 euro sau cu cele peste 300 de vinuri stocate în pivnița de alături.

Degustări de vinuri în Paris

Dacă preferați să luați parte la o degustare de grup condusă de un maître somelier pentru a descoperi vinurile cu o abordare mai educativă și mai savantă, aceste tururi ar putea fi mai interesante pentru dumneavoastră:

Ghid de călătorie pentru femei singure la Paris de către To Europe and Beyond

Obțineți cartea!

Aflați unde mă duc în Orașul Luminilor pentru o întâlnire romantică, pentru muzee artistice puțin cunoscute, pentru splurges de designer și pentru cafenele Instagram-friendly. În interiorul acestei cărți electronice veți găsi peste 40 de pagini pline de informații despre Paris, selectate cu mare grijă și extrem de bine curatoriate. cu atracții subestimate, idei de itinerarii în afara traseelor bătute și puncte de atracție din cartiere pe care localnicii le adoră!

12 baruri de excepție din Paris pentru un vin natural

[ad_2]

Articol Preluat din sursa Externa

Cum ti s-a parut informatia din acest articol?
Descoperirea bucătăriei grecești – Gate 1 Travel Blog
Descoperirea bucătăriei grecești – Gate 1 Travel Blog
Vizitarea Muzeului Numismatic din Atena
Vizitarea Muzeului Numismatic din Atena

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Completați acest câmp
Completați acest câmp
Te rog să introduci o adresă de email validă.
Trebuie să fiți de acord cu termenii pentru a continua

Despre autor

FII LA CURENT CU VACANTELE REUSITE!

Cauta Oferte

Booking.com

Vacante de vis

Booking.com

Alege o vacanta reusita!

Booking.com
Meniu
ro_RORomanian

FII LA CURENT CU ULTIMELE NOUTATI DESPRE VACANTELE REUSITE!

La abonare veti primi CADOU un Ghid de Calatorii in valoare de 100 euro!