Blog / Noutati

7 cele mai bune lucruri de făcut în Bochum

7 cele mai bune lucruri de făcut în Bochum

Frumusețea orașului Bochum constă în farmecul său onest și discret. Acest fost oraș minier industrial trece prin câteva schimbări majore, dar chiar și în starea actuală de schimbare, vizitatorii vor găsi un oraș plin de cultură, multe spații verzi o mulțime de hotspot-uri cool, cum ar fi cartierul la modă Ehrenfeld, plus că există Bermuda3Eck, foarte probabil cel mai important hotspot al vieții de noapte din zona Ruhr. În plus, pentru fanii fotbalului, Bochum este unul dintre puținele stadioane din Bundesliga unde vă puteți apropia de acțiune și puteți simți cu adevărat sufletul și spiritul fotbalului. Așadar, iată care sunt cele mai bune 7 lucruri pe care le pot face în Bochum, Germania.

Cele mai bune lucruri de făcut în Bochum

Credit: Karlheinz Jardner

1. Muzeul german al mineritului

Adresa: Am Bergbaumuseum 28, 44791 Bochum

Muzeul German al Mineritului din Bochum este cel mai mare muzeu de acest tip din lume și este dedicat istoriei și dezvoltării mineritului în regiune. Este, de asemenea, un centru de cercetare minieră foarte respectat, în care accentul principal este pus pe istoria mineritului. Deasupra solului există diverse exponate fascinante care demonstrează tehnicile și istoria mineritului. În subteran se află o reconstrucție a o mină care poate fi o experiență minunată pentru a dobândi cunoștințe de primă mână despre proces. Muzeul atrage un număr mare de vizitatori și a devenit o destinație populară pentru turiștii care vizitează această zonă.

2. Muzeul feroviar Bochum Dahlhausen

Adresa: Dr.-C.-Otto-Straße 191, 44879 Bochum

Muzeul Căilor Ferate din Dahlhausen, o suburbie a orașului Bochum, găzduiește cel mai mare muzeu de acest tip din Germania. Este un loc minunat pentru fanii căilor ferate și ai locomotivelor cu aburi pentru a face un pas înapoi în istorie și a experimenta zilele trecute ale călătoriilor cu trenul. Muzeul a fost înființat în 1977 și este situat într-un fost depozit feroviar construit în 1916. Muzeul ocupă o suprafață impresionantă de 46000 de metri pătrați. Punctele de atracție ale unei vizite aici includ o magazie centrală pentru locomotive cu 14 șine, instalații de răcire, udare și șlefuire și o placă turnantă conservată. Muzeul face parte din traseul Patrimoniului industrial din Ruhr. În timpul verii, sunt organizate excursii cu trenul și, ocazional, există posibilitatea de a urca la bordul unui tren cu aburi. Aceasta este o șansă minunată de a vă întoarce nostalgic în timp și de a experimenta istoria călătoriilor cu trenul într-un mod de neuitat.

Prețuri: Biletele costă 10 € pentru adulți și copii, 6-14 ani plătesc 5 €.

Notă: Muzeul este închis pentru sezonul de iarnă și se redeschide pe 1 martie 2023.

Planetariul Zeiss din Bochum Foto: Lutz Leitmann/Stadt Bochum

3. Planetariul Bochum

Adresa: Castroper Str. 67, 44791 Bochum

Planetariul Bochum este un loc minunat pentru a învăța despre stele și pentru a viziona diverse spectacole fascinante despre astronomie. Planetariul Zeiss Planetarium Bochum a fost deschis în 1964 și are o cupolă spectaculoasă cu diametrul de 20 de metri pentru a proiecta spectacole pe acoperișul cupolei. 260 de persoane în același timp pot urmări proiecții ale stelelor de pe cerul nopții, iar întreaga atmosferă se simte foarte specială. În jurul sălii de proiecție există un coridor circular care conține diverse exponate de interes. Biletele la spectacole costă 9,50 euro, fiind disponibile bilete cu preț redus pentru copii, studenți, ucenici, persoane cu handicap, șomeri, voluntari și deținătorii unui card de reducere, printre alții.

4. Prindeți un meci la Vonovia Ruhrstadion

Dacă sunteți în căutarea unei experiențe deosebite în ziua meciului, atunci merită să vă uitați la Bochum, care a promovat în Bundesliga în acest an. Biletele pentru ziua meciului încep de la doar 13 €. ( Checkout the site-ul oficial: – VfL BOchum oferă bilete de o zi – fanii trebuie să verifice acest site sau instagram ). De asemenea, merită menționat faptul că transportul este gratuit în ziua meciului în zona Rhein-Ruhr cu biletul de meci (stadionul se află la aproximativ 20 de minute de mers pe jos de centrul orașului sau la câteva stații de U-Bahn). Stadionul și clubul în sine au un aer cu adevărat tradițional și, în opinia mea, acest lucru face mai interesant să mergi să vezi un meci aici. Atmosfera este fantastică. Echipele intră pe teren pe melodia “Tief im Westen” (în vestul adânc) a superstarului local german Herbert Groenemeyer.

Capacitatea stadionului este de 28000 de locuri. Este ca un stadion tipic britanic, cele 4 tribune împrejmuiesc terenul și îți permit să fii foarte aproape de teren. Se servește berea locală Fiege la un preț de doar 4,2 euro pentru o jumătate de halbă.

5. Vedeți cel mai tare cartier din Bochum – Ehrenfeld

Asemănător cu Kreuzviertel din Dortmund, cartierul hip din Ehrenfeld este un cartier care trebuie vizitat – intrați într-una dintre cafenelele cool, faceți o plimbare pe străzi, explorați unele dintre magazinele independente și opriți-vă pentru o băutură într-unul dintre numeroasele baruri bune din zonă.

Intrați în cafeneaua colorată Fräulein Coffea (Oskar-Hoffmann-Straße 34, 44789 Bochum), unde veți găsi localnici care citesc ziarul sau se întâlnesc cu prietenii la o cafea excelentă și o gamă de prăjituri (cu opțiuni vegane).

Dacă sunteți în căutarea unor idei originale de cadouri de la designeri locali, magazinul-concept confortabil, stueckgut ( Königsallee 12, 44789 Bochum) merită o vizită. Veți găsi o gamă selecționată de mărci locale, mici accesorii de modă și îmbrăcăminte și chiar rucsacuri sustenabile și vegane.

Plimbându-vă în jurul Ehrenfeld veți observa, de asemenea, o colecție bogată de artă stradală fantastică, care a fost moștenită de la Festivalul de artă stradală “WRIGHT” care a fost organizat de galeria locală Sold Out Gallery.

Pe Alte Hattinger Straße, pe partea stângă a concept store-ului cool, Die Kulturtasche ( Alte Hattinger Straße 11), veți găsi Zona 56‘s meditation on the world of cyber and nature.

Chiar deasupra Die Kulturtasche veți găsi frumoasa lucrare tridimensională a lui André Silva aka TRAFIC, un artist de stradă din Dortmund, cu rădăcini portugheze și un scris de mână inconfundabil.

Pentru mai multe informații despre arta stradală din Bochum, accesați acest link blogpost (este în limba germană).

6. Vizitați Bermuda3eck, locul de acțiune și viață de noapte plin de acțiune

Cu peste 80 de baruri, cafenele și restaurante, zona de Bermuda3Eck a fost locul de petrecere din Valea Ruhrului. Mai ales când vremea este frumoasă, veți găsi petrecerea care se revarsă de pe terasele barului pe stradă, ceea ce dă senzația unei mari petreceri în aer liber.

În Bermuda3eck trebuie să te oprești pentru o bere la Pinte Bochum (Kortumstraße 11) un loc popular pentru fanii fotbalului înainte sau după meci. Este cel mai mic pub din Bochum, dar în ceea ce privește atmosfera, gama de beri locale și serviciul, unul dintre cele mai bune.

Dacă sunteți mai degrabă un iubitor de vinuri, atunci ar trebui să faceți o vizită la Le Kork Wine Bar (Konrad-Adenauer-Platz 3 44787). Dacă doriți să petreceți câteva ore de degustare a vinurilor, atunci vă va plăcea acest concept – încărcați un credit preplătit de la 5 la 50 de euro (dacă mai rămân bani, îi primiți înapoi), în funcție de cât doriți să beți, apoi atingeți-vă cardul și alegeți din 84 de vinuri internaționale de înaltă clasă cu ajutorul distribuitoarelor inovatoare de vinuri cu autoservire.

7. Sfat bonus: Nu plecați din Bochum fără să mâncați aici

În timp ce Berlinul poate pretinde că a inventat Currywurst , în Valea Ruhrului, mâncarea are un statut iconic și este gustarea de dinaintea și de după meci pentru fanii fotbalului. Cel mai bun loc pentru a o încerca aici? Măcelarul local cult, Dönninghaus din Bochum, care a fost fondată în 1935 de către Otto Dönninghaus, este probabil cel mai bun din zona Ruhr pentru clasicul bratwurst cu sosul său iconic de curry, a cărui compoziție este un secret de familie păstrat cu grijă.

Resurse suplimentare

Pentru mai multe informații despre cum să planificați o excursie la Bochum și în Valea Ruhrului, consultați site-ul Ruhr Valley Tourism website. Dacă plănuiți un sejur cu tematică fotbalistică la Bochum și în Valea Ruhrului, consultați site-ul Ruhr Fussball website.

Dacă plănuiți un weekend prelungit în zonă, poate doriți să consultați recentul meu ghid al cele mai bune lucruri de făcut în Dortmund

Această postare a fost realizată în parteneriat cu Germany Tourism și proiectul Ruhr Fussball, dar opiniile reprezentate aici sunt ale mele.

Articol Preluat din sursa Externa

Cele mai bune lucruri de făcut în Nørrebro
Top 12 lucruri de făcut în München, Germania

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

2 − 1 =

Despre autor

FII LA CURENT CU VACANTELE REUSITE!

Cauta Oferte

Booking.com

Vacante de vis

Booking.com

Alege o vacanta reusita!

Booking.com
keyboard_arrow_up