Blog / Noutati

Ce ofera booking pentru pensiuni si hoteluri?

Te intrebi ce ofera booking pentru pensiuni si hoteluri?Iata cum functioneaza modelul de afaceri Booking.com:

Booking.com ofera servicii de rezervare online. Agentii actioneaza ca si intermediari intre oaspetii care doresc sa faca o rezervare de cazare si hotelul, proprietatea sau locuinta temporara/casa dumneavoastra de vacanta.

Acest tip de model de afaceri este, de asemenea, cunoscut ca un “model de agentie”.

Este important sa retineti ca acordul se face direct intre dumneavoastra (proprietar/ beneficiar) si oaspete. Spre deosebire de alte website-uri de rezervare de cazari, Booking nu este o parte contractanta in tranzactia dintre proprietatea dumneavoastra si oaspete. In acest fel, aveti control complet asupra tarifelor si disponibilitatii dumneavoastra si le puteti oferi oaspetilor mai multa transparenta. In ceea ce priveste regulile, politicile si oferta dumneavoastra totala.

Inscrie unitatea de cazare pe VRBO pentru a atrage mai multi turisti!

Vizitatorul va plateste tariful rezervarii dupa sejur sau mai devreme in cazul unei rezervari nerambursabile. Aveti un acord cu Booking.com pentru utilizarea platformei de rezervare online. Trebuie sa platiti catre Booking.com un comision fix pentru toate sejururile confirmate. Rezervarile nerambursabile si rezervarile partial rambursabile efectuate prin platforma. In fiecare luna, primiti o factura care detaliaza comisionul datorat pentru booking pentru hoteluri sau booking pentru pensiuni.

Spre deosebire de alte platforme, care percep taxe suplimentare de la oaspeti, tariful pe care il setati este pretul afisat pe Booking.com. Si platiti numai daca primiti rezervari prin platforma – inscrierea si listarea sunt gratuite. In plus, la inregistrare hotel booking sau inregistrare pensiune booking, nu se plateste comision la primele 5 rezervari.

Inscrie unitatea de cazare pe VRBO si vei avea beneficii multiple!

Ce ofera booking – Beneficii booking

Atunci cand un oaspete efectueaza o rezervare prin platforma Booking.com, rezervarea se confirma imediat.

Deci, in general, nu este posibila respingerea unei rezervari, cu exceptia anumitor situatii. Modelul de afaceri al Booking.com este bazat pe comision. Ceea ce inseamna ca veti plati un comision fix din fiecare rezervare.

Proprietatea dumneavoastra va plati comision pentru sejururile confirmate, dupa ce oaspetele a facut check-out si a platit. Comisionul va fi aplicat si rezervarilor nerambursabile, indiferent daca oaspetele a stat sau nu la proprietatea dumneavoastra. In Contractul de cazare pe care beneficiarul l-a semnat cand s-a alaturat la Booking.com puteti gasi mai multe informatii despre comisionul pe care il va plati.

La inceputul fiecarei luni proprietarul care beneficiaza de promovare pensiune sau promovare hotel va primi o  factura care include toate rezervarile din luna trecuta – si comisionul tal pe care il datoreaza companiei.  In acest fel, va trebui sa efectueze doar o plata lunara pentru booking. Factura lunara va fi transmisa prin e-mail si poate fi gasita si sub tab-ul ‘Financiar’ din extranet, impreuna cu istoricul platilor.

Inscrie unitatea de cazare pe VRBO pentru a atrage mai multi turisti!

Ce comision percepe booking si ce primiti in schimbul comisionului platit?
  • Furnizorii autorizati ofere produse sau servicii de rezervare si ale caror oferte sunt afisate pe website sunt profesionisti care se afla intr-o relatie contractuala cu Booking.com. In cadrul acestei relatii contractuale, Booking.com primeste un comision de la furnizor dupa ce oaspetele a stat la unitatea de cazare sau a beneficiat de serviciu sau produs.
  • incalcare a obligatiilor furnizorului fata de Booking.com poate duce la eliminarea acestuia din lista de proprietati de pe website.
  • Produsele si serviciile disponibile pentru a fi rezervate pe site-ul “www.booking.com” nu pot fi exhaustive.
  • com nu listeaza produse si servicii similare oferite de profesionisti sau neprofesionisti care nu au o relatie contractuala cu Booking.com.
  • Furnizorii listati nu ofera neaparat toate cazarile lor pe website-ul “www.booking.com”.
  • Pe pagina principala a website-ului “www.booking.com” veti gasi numarul de cazari disponibile in intreaga lume care pot fi rezervate pe website.
  • Veti gasi pe pagina cu rezultatele cautarii numarul de furnizori din tara, regiunea sau orasul unde este solicitat serviciul si/ sau produsul.

Inscrie unitatea de cazare pe VRBO si vei avea beneficii multiple!

Vezi toate articolele despre inregistrarea unei proprietati pe Booking!
Inscrierea hotelului in booking, o modalitate eficienta de promovare
Ce comision se plateste pentru folosirea Booking?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

8 + nineteen =

Despre autor

FII LA CURENT CU VACANTELE REUSITE!

Cauta Oferte

Booking.com

Vacante de vis

Booking.com

Alege o vacanta reusita!

Booking.com
keyboard_arrow_up