Oferte Booking.com -15 %

Economisiți cel puțin 15% la escapade locale sau la călătorii mai lungi, după preferințe. Planificați următoarea escapadă la un cost mai mic. Și, cum mii dintre proprietățile noastre oferă anulare gratuită, îți poți păstra planurile flexibile.
Vezi acum ofertele!

Blog / Noutati

inscriere unitate cazare booking

Cum se realizeaza procedeul de inscriere al unei unitati de cazare pe Booking?

Nu este turist care sa nu fi auzit cel putin o data de ofertele de pe site-ul Booking, deci aceasta modalitate de expunere a serviciilor in mediul online a devenit foarte cunoscuta, capatand un renume la nivel international. Procedeul de inscriere al unei unitati de cazare pe Booking este unul simpl si vei observa asta.

Practic, orice unitate de cazare se poate folosi de platforma Booking pentru a-si face cunoscute ofertele disponibile.

In ceea ce priveste inregistrarea in sistemul Booking, lucrurile sunt foarte usoare. Initial, se completeaza spatiile libere din formularul online tipizat. Aici va trebui sa introducem fiecare informatie ce are legatura cu unitatea noastra de cazare. Cum ar fi zona, facilitatile, tipurile de camere disponibile, precum si orice alte date importante pentru clienti.

Inscrie unitatea de cazare pe VRBO pentru a atrage mai multi turisti!

Un alt aspect important in inscrierea unei unitati de cazare pe Booking este repezentat de introducerea detaliilor legate de plata, precum si modalitatile in care se efectueaza aceasta.

Procedeul de inscriere al unei unitati de cazare pe Booking

Dupa completarea documentului, datele pe care noi le-am introdus vor fi verificate cu atentie de catre operatorii de pe site. Mai apoi vom putea primi si mail-ul de validare, prin care ni se atesta faptul ca totul este corect.

Metoda aceasta este conceputa pentru ca se doreste publicarea unor oferte reale, imbunatatindu-se experienta clientilor pe site.

Atunci cand o persoana introduce filtrele de cautare, cum ar fi locatia, preturile, dar si facilitatile, ea isi doreste sa aiba la dispozitie rezultate corecte si relante, pentru a putea alege ceea ce i se potriveste cel mai bine.

Platforma Booking isi doreste ca atat turistii, cat si persoanele ce posteaza ofertele de cazare sa aiba o experienta placuta pe site. Tocmai de aceea isi dezvolta in permanenta serviciile oferite.

Inscrie unitatea de cazare pe VRBO si vei avea beneficii multiple!

Care este procedeul de inscriere al unei unitati de cazare pe Booking?

Imediat dupa inscrierea unei unitati de cazare pe Booking vom avea acces constant la setarile contului. Vom putea face in permanenta editarile necesare. Mai exact, vom putea completa descrierea pensiunii. Specificand dotarile din fiecare camera si adaugand in permanenta fotografii recente.

Fotografiile adaugate sunt deosebit de importante, deoarece de ele depinde si numarul de rezervari facute. Cu cat ele sunt mai clare si reprezentative, cu atat clientii vor fi mai interesati.

Scopul principal al colaborarii noastre cu Booking este acela de a creste gradul de ocupare al camerelor din pensiunea sau hotelul pe care il avem in administrare.

Practic, nu avem nimic de pierdut, deoarece ni se percepe un comision doar cand are loc o rezervare online. Deci simpla listare de Booking este complet gratis.

Inscrie unitatea de cazare pe VRBO pentru a atrage mai multi turisti!

Rezultatele pot incepe sa apara imediat dupa ce unitatea de cazare a fost publicata. Deci nu va trebui sa asteptam perioade lungi de timp.

In fiecare luna, avem la dispozitie anumite statistici ce ne arata progresul facut, motivandu-ne in acelasi timp sa ne perfectionam calitatea serviciilor oferite.

Concluzionand, inscrierea pe Booking este o operatiune deloc complicata. Vizeaza atat hotelurile si pensiunile, cat si apartamentele ce urmeaza a fi inchiriate in regim hotelier. Prin stabilirea unor preturi optime si prin publicarea pe site, lucrurile se vor schimba in bine, putand sa evoluam destul de repede in domeniul turistic, daca stim sa gestionam situatia corespunzator si sa oferim servicii de o calitate net superioara.

Inscrie unitatea de cazare pe VRBO si vei avea beneficii multiple!

Vezi toate articolele despre inregistrarea unei proprietati pe Booking!
Cum ti s-a parut informatia din acest articol?

Pasionat de turism, mereu in cautare de noi informatii. Imi place sa scriu despre destinatiile turistice in care ajung si sa ofer sfaturi si sugestii. Aceste sfaturi se bazeaza in principal pe experiente traite in calatorii de-a lungul anilor.

inscriere apartament booking
Motive pentru care sa inregistram un apartament pe Booking
inscriere unitate de cazare pe booking
Ce pasi trebuie urmati pentru inscrierea unei proprietati pe Booking?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Despre autor

Pasionat de turism, mereu in cautare de noi informatii. Imi place sa scriu despre destinatiile turistice in care ajung si sa ofer sfaturi si sugestii. Aceste sfaturi se bazeaza in principal pe experiente traite in calatorii de-a lungul anilor.

FII LA CURENT CU VACANTELE REUSITE!

Cauta Oferte

Vacante de vis

Alege o vacanta reusita!

Meniu

FII LA CURENT CU ULTIMELE NOUTATI DESPRE VACANTELE REUSITE!

La abonare veti primi CADOU un Ghid de Calatorii in valoare de 100 euro!