Oferte Booking.com -15 %

Economisiți cel puțin 15% la escapade locale sau la călătorii mai lungi, după preferințe. Planificați următoarea escapadă la un cost mai mic. Și, cum mii dintre proprietățile noastre oferă anulare gratuită, îți poți păstra planurile flexibile.
Vezi acum ofertele!

Blog / Noutati

inscriere pensiune booking

Inregistrarea unei pensiuni pe booking, primul pas spre succes

Pensiunile se definesc drept unitati de cazare, de capacitati variabile, cu un numar de camere ce variaza intre 10 si 40. Inregistrarea unei pensiuni pe booking va asigura calea spre succes!

In unele situatii, acestea pot fi prevazute si cu spatii amenajate pentru pregatirea si servirea mesei. Deci turistii dispun de o experienta foarte placuta pe parcursul sejururilor.

Sa nu uitam ca tara noastra dispune de toate formele de relief, de la campie si dealuri, pana la munti. Peisajele sunt uimitoare, iar o promovare eficienta a pensiunilor este cheia catre succes.

In Romania sunt foarte multe pensiuni superbe ce nu sunt suficient de cunoscute. Ceea ce devine o problema cand vine vorba de numarul de turisti.

Tocmai din acest motiv, strategiile de marketing ar trebui sa includa si cateva idei de reclama, mai ales in mediul online.

Inscrie pensiunea pe VRBO si vei avea beneficii multiple!

Inscrierea unei pensiuni pe booking are drept obiectiv o mai buna expunere. Asta pentru a se obtine cat mai multe rezervari. Turistii pot proveni chiar si din alte tari, doarece pe acest site intra zilnic oameni din intreaga lume.

Ceea ce este inovativ la Booking este faptul ca proprietarii pensiunilor isi pot actualiza in permanenta informatiile. Informatii ce tin de disponibilitatea camerelor, de politica si conditiile existente. Dar si de preturile ce se percep.

Inscrie pensiunea pe VRBO si vei avea beneficii multiple!

Inregistrarea unei pensiuni pe booking este un pas important!

Potrivit statisticilor, odata cu publicarea pensiunilor pe platforma Booking, numarul de clienti s-a marit cu pana la 50%, un procentaj foarte mare, deci este o idee buna.

Experienta este deosebit de importanta in orice domeniu. Iar faptul ca Booking functioneaza de o perioada lunga de timp nu face decat sa ne ofere un plus de incredere.

Aceasta compane isi dezvolta in permanenta serviciile, adaugand functii noi pe website. Noutatile au rolul de a ne imbunatati noua experienta pe site. In medie, aproximativ 1,5 milioane de rezervari sunt facute pe parcursul unei zile pe Booking. Deci pe site exista o baza de clienti foarte mare.

Inscrierea unei pensiuni pe Booking este o modalitate de a ajunge la noi piete de desfacere. Ceea ce inseamna ca putem obtine potentiali clienti.

Traducerea paginii se face in 43 de limbi, avand circulatie internationala. Deci ofertele noastre de cazare vor fi vizionate de mii de oameni.

Beneficiile de pe aceasta aplicatie sunt destinate in aceeasi masura atat turistilor ce cauta un loc de cazare potrivit, cat si proprietarilor pensiunilor.

In ceea ce priveste comisionul perceput de Booking, vorbim despre o taxa fixa ce se aplica doar in momentul in care se face o rezervare.

Pentru utilizatorii noi, exista o serie de avantaje. Spre exemplu, pentru primele 5 rezervari efectuate nu se percepe nici un comision.

Inscrie pensiunea pe VRBO si vei avea beneficii multiple!

Indiferent de locatia in care se afla pensiunea noastra, putem sa atragem turisti din fiecare colt al lumii. Trebuie doar sa precizam adresa corecta la care acestia sa ajunga.

Concluzionand, pentru dezvoltarea afacerii noastre ar trebui sa ne gandim destul de serios si la reclama din mediul online. Asta deoarece societatea moderna se bazeaza foarte mult pe informatiile pe care le gaseste pe Internet.

Prin conturarea unui profil cat mai interesant pe Booking vom vedea ca afacerea noastra va creste, fiind la un nivel superior.

Vezi toate articolele despre inregistrarea unei proprietati pe Booking!
Cum ti s-a parut informatia din acest articol?

Pasionat de turism, mereu in cautare de noi informatii. Imi place sa scriu despre destinatiile turistice in care ajung si sa ofer sfaturi si sugestii. Aceste sfaturi se bazeaza in principal pe experiente traite in calatorii de-a lungul anilor.

inscriere apartament booking
Cat de avantajoasa este inscrierea unui apartament in Booking?
colaborare cu Booking
De ce este avantajos sa ai o colaborare cu Booking?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Despre autor

Pasionat de turism, mereu in cautare de noi informatii. Imi place sa scriu despre destinatiile turistice in care ajung si sa ofer sfaturi si sugestii. Aceste sfaturi se bazeaza in principal pe experiente traite in calatorii de-a lungul anilor.

FII LA CURENT CU VACANTELE REUSITE!

Cauta Oferte

Vacante de vis

Alege o vacanta reusita!

Meniu

FII LA CURENT CU ULTIMELE NOUTATI DESPRE VACANTELE REUSITE!

La abonare veti primi CADOU un Ghid de Calatorii in valoare de 100 euro!