Blog / Noutati

vacanta piata de craciun din Praga

Piata de Craciun din Praga – Vacanta in Praga

Prezentare oras

Asa-i ca meriti o vacanta in Piata de Craciun din Praga?

veltravel.ro

Praga reprezinta capitala Cehiei, e asezata pe raul Vltava in regiunea Boemiei centrale. Orasul e foarte bogat din punct de vedere cultural aici aflandu-se numeroase galerii de arta, cinematografe, peste 10 muzee importante si expozitii istorice. De departe Praga are si un sistem de transport public modern si eficient

Stiai ca cea mai veche universitate din Europa Centrala se afla in Praga, iar ca locul pe care e asezata capitala e locuit chiar din perioada paleoliticului ?

Praga este orasul cu o pondere foarte mare in ceea ce priveste numarul evreilor si numarul turistilor, acesta situandu-se pe locul al saselea la nivel european intr-un top al destinatiilor turistice preferate de straini.

 

 

Datorita impozitelor scazute si a taxelor mici Praga e locul multor companii europene si a devenit un loc atractiv chiar si pentru companiile internationale de la Hollywood care filmeaza aici scene pentru Olanda sau Anglia.

Un motiv ideal pentru  un sejur in Piata de Craciun din Praga il reprezinta diversitatea culturala, arhitectura unica si impresionanta a cladirilor, dar mai ales a zonelor incluse in Patrimoniul UNESCO, printre care se numara si centrul istoric.

Prezentare pachet turistic

Daca doresti  sa fii cazat la un hotel de 4 stele, atunci poti alege pentru circuitul tau de Craciun din Praga Hotelul Don Giovanni. Acesta pentru confortul tau pune la dispozitie urmatoarele avantaje:

Vezi detalii complete despre pachetul turistic Piata de Craciun din Praga
  • Asistenta permanenta in limba romana, asigurare medicala si storno pentru orice varste, iar pentru ca sa fii linistit daca aterizezi cu avionul in alta parte a tarii, vei fi transferat ca bonus la hotel de catre angajatii acestuia.
  • Dupa ce vei ateriza la Praga vei avea ocazia sa faci un tur al orasului de aproximativ 4 ore cu ghid in limba romana.
  • Pe parcurs vei avea urmatorul itinerariu foarte atractiv: Muzeul National, Teatrul National, Complexul medieval si Cartierul Lasser.
  • Vei avea ocazia sa pasesti in centrul istoric, monument UNESCO si in cartierul evreiesc
  • Seara te vei bucura de o cina deosebita in stil praghez cu muzica si obiceiuri traditionale specifice Cehiei.
  • A II-a zi vei putea vizita Piata de Craciun din Praga din Piata Wenceslas unde gasesti o sumedenie de suveniruri, de la jucarii din lemn pana la mancaruri cu specific traditional sau bauturi sezoniere: vin fiert, grog, punch etc. Seara dupa indelungate poposiri in pietele de Craciun te vei putea bucura de o croaziera pe raul Vltava pentru a admira arhitectura bogata si obiectivele principale ale orasului.
  • In a III-a zi vei putea vizita orasul Dresda (excursie optionala), capitala Saxoniei situat pe malul Elbei. O serie de atractii turistice interesante te asteapta si aici printre care: Castelul Zwingler, picturi ale lui Rembrandt sau palatul regal vechi de peste 7 sute de ani.

De ce sa alegem o vacanta de Craciun in Praga

veltravel.ro

De ce sa alegi un circuit in Piata de Craciun din Praga? Aici sunt cateva motive prezentate. In primul rand nu cred ca ai vizitat vreodata Castelul Praga si Strada de Aur. Castelul e cel mai important si complex medieval pastrandu-se intr-insul o bijuteriile coroanei Boemiei.

Pe strada de aur se afla peste 11 casute istorice. Unde ai ocazia sa vezi armuri, suveniruri sau chiar textile medievale! De altfel unul din locuitorii celebri ai acestor casute era Franz Kafka- laureat al premiului Nobel.

Catedrala Sf. Vitus e cea mai impozanta catedrala din intreaga tara construita in stil gotic. Fiind sediul Arhiepiscopiei de Praga si necropola pentru multi regi sau imparati ai regiunii Boemia.

 

 

Centrul vechi este superb! Aici poti sa faci niste fotografii unice cu Ceasul Astronomic din cadrul Primariei vechi. Cladirea Storch sau Teatrul de Stat unde pentru prima s-a interpretat Don Giovanni. Compusa de Wolfgang Amadeus Mozart. De asemenea poti admira arhitectura deosebita a Primariei vechi. Dar si multe alte lacase de cult cu diverse stiluri ornamentale impresionante.

Vezi detalii complete despre pachetul turistic Piata de Craciun din Praga
Piata de Craciun din Roma – Vacanta in Roma
Vacanta Piata de Craciun in Berlin – City Break Berlin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

eighteen − fourteen =

Despre autor

FII LA CURENT CU VACANTELE REUSITE!

Cauta Oferte

Booking.com

Vacante de vis

Booking.com

Alege o vacanta reusita!

Booking.com
keyboard_arrow_up