Blog / Noutati

Povești de călătorie – Jurnale din Europa

Prietenie de-o viață din interiorul Berghain, Berlin : Povești de călătorie

Spiritul intim dintre petrecăreții de pe scena cluburilor din Berlin a fost forjat pe un val cultural de gândire progresistă. Cu toate acestea, incluziunea și un sentiment de deschidere au caracterizat întotdeauna cultura clubbingului din oraș.

Am experimentat ceva rar în noiembrie 2018 în Berghain. Faimosul templu techno este bine cunoscut pentru că este extrem de dificil de accesat. Internetul este plin de diverse teorii despre cum să ai cele mai mari șanse de a trece de faimoasa politică strictă a ușilor.

În această seară specială, am fost suficient de norocos pentru a mi se acorda intrarea în sălile consacrate. Odată ce ești înăuntru, este probabil cel mai indulgent mediu pe care ți l-ai putea imagina.

Dar există o atmosferă incredibilă creată de acceptarea faptului că aproape orice este tolerat în interiorul zidurilor fostei centrale electrice est-germane.

Și a fost într-o scară întunecată și murdară că eu și asociatul meu ne-am întâlnit acolo cu un cuplu pentru a sărbători ziua lor de naștere 42nd.

CITEȘTE: Cele mai bune lucruri de făcut în Berlin

Conversația a început cu gestul prietenos de a le oferi o gumă de mestecat, fără alt motiv decât că era un lucru frumos de făcut pentru cineva care arăta puțin mai rău după 10hrs în Berghain.

Așa că am început să vorbim cu toții în timp ce mergeam pe scări în drum spre garderobă. A fost -3 grade afară, așa că au fost câteva straturi de pus în timp ce vorbeam.

Acum, de obicei, acesta ar fi sfârșitul unei scurte întâlniri în clubul de noapte cu străini pe care nici măcar nu-i întrebaseți încă numele.

Dar această poveste nu este una dintre ele. Fără ca vreunul dintre noi să se elibereze, încă mai stăteam de vorbă când am ieșit afară și ne-am îndreptat spre gară. În acel moment, ne-am uitat cu toții unul la altul și ne-am prezentat.

După ce am scăpat de prezentări, i-am întrebat ce planuri au în Berlin. Răspunsul a fost că abia am ajuns aici aseară și că mai stăm încă două nopți înainte de a ne întoarce acasă, în Marea Britanie.

Așa că, având în vedere că eram acolo pentru încă două nopți, era logic să aruncăm orice plan pe fereastră și să ne petrecem ziua recuperându-ne împreună din noaptea precedentă.

Așa că asta este exact ceea ce am făcut. Înainte să ne dăm seama, ne-am petrecut întregul weekend prelungit petrecând împreună ca un grup de patru persoane. Nu este ceva ce se întâmplă atât de des în zilele noastre. Așa că să întâlnim doi străini și să petrecem împreună o petrecere de 3 zile, complet din senin.

Prietenia a durat mult mai mult decât un weekend prelungit la Berlin. Am păstrat legătura și ne-am întâlnit la fiecare câteva luni pentru a ne împărtăși plăcerea de a asculta muzică electronică.

Deci, sfatul meu pentru oricine care merge la Berghain în Berlin. Nu știi niciodată pe cine vei întâlni pe o scară la întâmplare. Ar putea fi o prietenie pe viață.

CITEȘTE: Berlinul în timpul Războiului Rece

Biografie autor

Mathew este un iubitor de festivaluri de muzică și călătorii care locuiește în Mallorca. El scrie despre festivaluri de muzică neobișnuite de tip boutique și experiențe de călătorie în afara drumurilor bătute la Pe Bătaie de joc de călătorie.

Aveți o experiență de călătorie memorabilă de împărtășit? Trimiteți contribuțiile dvs. și puteți fi prezentat ca scriitor invitat în seria Povești de călătorie!

!function(f,b,e,v,n,t,s){if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod?
n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)};if(!f._fbq)f._fbq=n;
n.push=n;n.loaded=!0;n.version=’2.0′;n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0;
t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0];s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window,
document,’script’,’https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js’);

Articol Preluat din sursa Externa

Cum ti s-a parut informatia din acest articol?
Am nevoie de viză pentru UE în 2022
Am nevoie de viză pentru UE în 2022
Unde să mănânci în Salonic, capitala gastronomică a Greciei
Unde să mănânci în Salonic, capitala gastronomică a Greciei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Completați acest câmp
Completați acest câmp
Te rog să introduci o adresă de email validă.
Trebuie să fiți de acord cu termenii pentru a continua

Despre autor

FII LA CURENT CU VACANTELE REUSITE!

Cauta Oferte

Vacante de vis

Alege o vacanta reusita!

Meniu
ro_RORomanian

FII LA CURENT CU ULTIMELE NOUTATI DESPRE VACANTELE REUSITE!

La abonare veti primi CADOU un Ghid de Calatorii in valoare de 100 euro!