Blog / Noutati

Totul despre promovarea unitatilor de cazare (pensiune/hotel/apartament)

Pensiunile turistice sunt structuri de cazare, care au capacitati variabile, cuprinse in general intre 15 si 40 de camere. Acestea pot dispune si de conditii de pregatire si servire a mesei. Romania este o tara care dispune de toate formele de relief, iar peisajele existente sunt de-a dreptul superbe. Exista foarte multe unitati de cazare care nu sunt promovate suficient de bine pe cat ar merita, in raport cu serviciile oferite. Promovarea unitatilor de cazare folosind platforma booking.

Ei bine, platforma online denumita “booking” este destinata furnizorilor de sejururi, care isi pot expune facilitatile de care dispun pensiunile lor, in scopul rezervarilor si promovarii pensiunilor, promovarii hotelurilor si promovarii apartamentelor, etc. Putem afirma ca, prin inscrierea in acest sistem, va creste numarul turistilor, deoarece platforma este un intermediar intre pensiuni si clienti. Actualizarea in permanenta a informatiilor referitoare la disponibilitate, politici si conditii, precum si a preturilor este esentiala, pentru a oferi turistilor detaliile corecte in raport cu cazarea.

Inscrie unitatea de cazare pe booking.com, si NU PLATESTI COMISION la primele 5 rezervari! Vezi detalii… 

Conform statisticilor, inscrierea pensiunii pe booking poate sa creasca numarul rezervarilor cu pana la 50%, ceea ce reprezinta un procent foarte mare. Sa nu uitam de turistii straini care doresc sa viziteze tara noastra. Acestia cauta oferte de cazare pe booking, deoarece este o platforma ce se poate accesa si din strainatate.


join.booking.com

Reclama este considerata a fi sufletul comertului, iar aceasta afirmatie se aplica si in domeniul hotelier. Pe langa investitiile in ceea ce priveste conditiile de cazare. Proprietarii pensiunilor trebuie sa aiba in vedere si promovarea corespunzatoare a acestora.

Mediul online a devenit un adevarat intrument de management. Acesta poate fi folosit pentru o expunere mult mai buna, ceea ce duce, in mod normal, la mai multi clienti. Chiar si in extra sezon, aducand atat turistilor, cat si beneficiarilor, o serie de beneficii booking. Chiar daca vorbim despre unitati de cazare mai mici, sau despre pensiuni mai mari, fiecare pot sa se inscrie in serviciile de booking.

Sa nu uitam de faptul ca aceasta platforma preia un comision doar in cazul in care se realizeaza o tranzactie prin intermediul ei. Deci proprietarii de pensiuni sau hoteluri nu vor plati un abonament.

In plus, la primele 5 rezervari nu se plateste comision!

Inscrierea pensiunii in booking are deja o mare notorierate si in tara noastra, utilizarea tehnologiei moderne este benefica atat pentru pensiuni, cat si pentru turisti.

Acest portal pune la dispozitie si coordonatele GPS ale pensiunii, pentru a ajunge direct la adresa indicata. Pe site se prezinta si informatii despre obiectivele turistice ce pot fi vizitate in zona unde vor fi cazati clientii, ceea ce starneste un mare interes acestora.

Colaborarea cu platforma booking este avantajoasa si din punct de vedere financiar, fiind mult mai rentabila comparativ cu o agentie de turism.

Promovarea unitatilor de cazare! Iata cum va ajuta booking sa fiti increzator cand primiti oaspeti:

  • Cazarea dumneavoastra, regulile dumneavoastra – stabiliti preturile, politicile si regulile casei
  • Suntem aici pentru a va ajuta – beneficiati non-stop de acces la suport si la raportarea comportamentului necorespunzator al oaspetilor
  • Gasiti clientul perfect – stabiliti cerinte si criterii pe care oaspetii trebuie sa le indeplineasca

Indiferent de preturi sau de tipul proprietatii, Booking.com va va aduce clienti.


join.booking.com

Promovarea unitatilor de cazare! Avantajele sunt clare:

Pentru turist:  Plata cazarii se face direct la receptia hotelului, nu trebuie sa achiti in avans (exceptie facand tarifele restrictionabile gen non-refundable) iar conditiile de anulare sunt mai mult decat ideale, intre 24-48 ore inainte de sosirea la destinatie. Pentru garantarea rezervarii functioneaza in majoritatea cazurilor si folosirea unui card fictive;

Sute de mii de hoteluri din intreaga lume, fiind imposibil sa nu gasesti un hotel in orice localitate de pe glob. Booking este un foarte bun department de customer service, de aceea este mai avantajos sa colaborezi cu booking.

Pentru hotel:

  • Incasarea clientului se face la check/in, ideal pentru hotelierii care se confrunta azi cu lipsa de lichiditati
  • Un canal de distributie considerat a fi cel mai efficient in acest moment pe piata.
  • Un extranet de gestionare a disponibilitatii mai mult decat facil
  • Fara costuri de inregistrare, se plateste doar comision la rezervare
  • Descrierea hotelului este disponibila in zeci de limbijoin.booking.com

Vezi toate articolele despre inregistrarea unei proprietati pe Booking!
Cum ti s-a parut informatia din acest articol?

Pasionat de turism, mereu in cautare de noi informatii. Imi place sa scriu despre destinatiile turistice in care ajung si sa ofer sfaturi si sugestii. Aceste sfaturi se bazeaza in principal pe experiente traite in calatorii de-a lungul anilor.

Ce ofera booking pentru pensiuni si hoteluri?
inscriere pensiune booking
Ce presupune procedeul de inscriere a unei pensiuni in booking?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Despre autor

Pasionat de turism, mereu in cautare de noi informatii. Imi place sa scriu despre destinatiile turistice in care ajung si sa ofer sfaturi si sugestii. Aceste sfaturi se bazeaza in principal pe experiente traite in calatorii de-a lungul anilor.

FII LA CURENT CU VACANTELE REUSITE!

Cauta Oferte

Vacante de vis

Alege o vacanta reusita!

Meniu

FII LA CURENT CU ULTIMELE NOUTATI DESPRE VACANTELE REUSITE!