Blog / Noutati

Traveleurope Blog | Sfaturi de călătorie, sfaturi și informații utileCea mai bună excursie de o zi de la Roma la Pompei – Traveleurope Blog

Traveleurope Blog | Sfaturi de călătorie, sfaturi și informații utileCea mai bună excursie de o zi de la Roma la Pompei – Traveleurope Blog

Italia

Publicat pe 21 aprilie 2022 |
de Andrea Guerriero

Pompei este una dintre cele mai bine conservate capsule ale timpului din lume. Situat la poalele Muntelui Vezuviu, Pompeiul a fost un centru important de civilizație și cultură în istoria romană. Pompei are o istorie de peste 2600 de ani. Dacă sunteți un pasionat de istorie sau dacă vă place să explorați minunile geologice ale lumii, atunci Pompei este cel mai bun loc de vizitat.

În plus, este o destinație importantă în circuitul turistic al Italiei moderne. Fie că veniți în Italia pe mare, fie că veniți cu avionul, fie că veniți cu mașina, este o locație care nu trebuie ratată. Puteți lua pur și simplu o excursie de o zi de la Roma la Pompei și explorați orașul arhaic.

Explorați Tragedia & Capsula timpului din Pompei

Viața la Pompei, pe atunci un oraș roman important și plin de viață, a fost îngropată rapid sub cenușa de la erupția vulcanică a Muntelui Vezuviu. Tragedia a provocat o durere imensă pentru locuitorii din Pompei în anul 79 d.Hr. dar astăzi, rămășițele au creat capsula timpului perfectă.

Puteți vedea cum trăia societatea romană antică, ce fel de ustensile foloseau, articolele pe care le purtau & cum arătau străzile. Dacă doriți să vedeți rămășițele bine conservate din Pompei, tot ce trebuie să faceți este să rezervați un tur privat cu ghidaj pentru călătoria dvs. la Pompei.

Excursiile la Pompei din Roma nu costă mult. Vine în jurul valorii de 500 € numai. În plus, puteți face întreaga excursie în 8 ore. Există multe avantaje cu rezervarea unui tur ghidat de Pompei. Acest lucru nu numai că vine la îndemână în timpul transportului spre și dinspre oraș.

Un tur ghidat vă va oferi asistență de la locul de cazare. Veți primi cel mai bun vehicul pentru întreaga călătorie. Deși ar putea părea banal, cel mai bun lucru cu rezervarea călătoriei cu noi, este că veți primi un șofer vorbitor de limba engleză care vă va asista pe tot parcursul călătoriei.

Lucruri de luat în considerare pentru turul dumneavoastră la Pompei

Pompei, orașul din sudul Italiei, ar putea fi ușor fierbinte. Prin urmare, se recomandă să începeți ziua devreme dimineața. Dacă călătoriți de la Roma, puteți începe ziua la ora 7 dimineața.

Pompeii Private Tour vă permite să explorați ruinele. Vă puteți lua timp pentru a mânca și pentru a experimenta cultura actuală a orașului Pompei. Deși orașul s-a schimbat mult în prezent, încă puteți prepara pâine în același mod în care o făceau primii romani acum două milenii. Aceasta este o experiență de neuitat. Există multe alte excursii de o zi din Roma pe care le puteți face.

Alte excursii de o zi din Roma

Dacă călătoriți într-o croazieră în țară, puteți să vă ocupați și de Excursii de o zi pe Coasta Amalfi. Coasta amalfitană este un loc pitoresc care vă va hipnotiza cu frumusețea sa naturală. Puteți călători fie din Roma, fie puteți face o excursie de o zi din portul Civitavecchia.

Așadar, ce mai așteptați? Experimentați și bucurați-vă de cultura italiană prin rezervarea turului dvs. privat cu noi.


Despre autor

Andrea Guerriero Bună, sunt Andrea, un blogger de călătorie, programator web, ucenic SEO și fotograf amator din Milano. Îmi place să citesc, îmi place muzica. Îmi place să călătoresc, dar numai dacă plec în misiune! Am călătorit prin cea mai mare parte a Europei și îmi place să scriu despre asta. Iubesc fotografia, mai ales ca modalitate de a documenta experiențe, locuri, evenimente. Aparatul meu foto Nikon D300 este mereu cu mine și mă ajută în a împărtăși viața mea cu restul lumii. Să intru în contact cu oameni noi, stiluri de viață diferite și tradiții străine și să scriu despre asta, este tot ce îmi pot dori.(function(d, s, id) {var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = “//connect.facebook.net/en_US/all.js#xfbml=1”; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Articol Preluat din sursa Externa

Castelul și satul Caernarfon din Țara Galilor
Sfaturi și trucuri pentru a călători eficient

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

four + twelve =

Despre autor

FII LA CURENT CU VACANTELE REUSITE!

Cauta Oferte

Booking.com

Vacante de vis

Booking.com

Alege o vacanta reusita!

Booking.com
keyboard_arrow_up