Blog / Noutati

Next House Copenhaga Hostel recenzie

Next House Copenhaga Hostel recenzie

Continuarea pensiuni ale viitorului am călătorit la începutul acestei primăveri la Copenhaga pentru a verifica noul Next House Copenhaga pensiune în Copenhaga. Cu 1600 de paturi, Next House este cel mai mare hostel de lux din Europa în acest moment. 1600 de paturi? Este o capacitate nebună. Am fost foarte curioasă să aflu cum poate funcționa un hostel și cum poate crea o atmosferă pentru oaspeții săi cu un asemenea număr de persoane. Am sărit să văd cu ochii mei și iată o scurtă recenzie cu gândurile și impresiile mele din timpul șederii.

Locație

Locația pensiunii este fantastică. Este o scurtă plimbare de la gara centrală din Copenhaga, deci este perfect dacă veniți cu trenul sau cu metroul de la aeroport. Celălalt punct de reper cheie în pragul pensiunii este parcul de distracții magic Tivoli Gardens, care este o vizită obligatorie pentru persoanele de toate vârstele. Sunteți, de asemenea, la câteva sute de metri de malul râului, unde puteți închiria caiace în timpul verii și explora sau pur și simplu puteți face o plimbare frumoasă sau alerga dimineața.

Camere și dormitoare

Există un număr uluitor de 433 de camere și 1600 de paturi în acest hostel. Oaspeții pot alege dintre dormitorul spațios cu 6 paturi sau un dormitor cu 4 paturi, iar dacă doriți o cameră mai mică, care să fie privată, puteți rezerva una dintre camerele noastre duble. Cele duble sunt destul de strâmte, așa că nu le-aș recomanda pentru un sejur mai mare de câteva zile. Dormitoarele cu 6 paturi și cele cu 4 paturi sunt împărțite în “Pentru toți” și “Pentru femei”, și pot fi rezervate și ca o cameră privată. Toate căminele au băi private și includ lenjerie de pat, prosoape, plus paturile supraetajate în stil pod sunt dotate cu 2 prize individuale și lămpi de lectură. De asemenea, dormitoarele oferă dulapuri personale.

Restaurant pe acoperiș

Facilități

Răspândite pe o suprafață de 3600 de metri pătrați, gama incredibilă de facilități este ceea ce face ca acest hostel să iasă cu adevărat în evidență. Când intrați în pensiune, există o zonă de lounge foarte confortabilă în care oaspeții se pot relaxa, cu canapele lungi din piele în care vă puteți scufunda cu o revistă sau pur și simplu să navigați pe smartphone.

Există un restaurant intern mare unde se servește un mic dejun generos de tip bufet unde vă puteți face propriile toasturi cu șuncă și brânză cu cartofi – perfect pentru un mic dejun de mahmureală. Există, de asemenea, cereale, ceaiuri și cafea – toate pentru suma princiară de 49dkk ( 6,50 € ). De asemenea, există un bufet de pizza și paste de la 99 dkk (13 euro), ceea ce reprezintă un preț fantastic pentru Copenhaga.

Există 4 baruri din care puteți alege, dar cel mai bun dintre ele trebuie să fie barul de pe acoperiș, cu o zonă generoasă de relaxare în aer liber cu vedere panoramică la 360 de grade asupra orașului. Prețurile de bar sunt fantastice aici – puteți obține o halbă de Carslberg pentru doar 30 DKK (4 €) sau un pahar de vin pentru 40 DKK>

Alte caracteristici ale stelei includ o bucătărie cu autoservire pe acoperiș, paralelă cu barul – trebuie să fie în cu o strigare puternică pentru cea mai bună bucătărie de pensiune din univers.

Trebuie să plătiți o taxă de 20 DKK, dar care acoperă întreaga durată a șederii dvs. Merită să rețineți aici că există un supermarket Netto cu o valoare excelentă Netto la doar 5 minute pe drum de pensiune.

Există, de asemenea, un salon considerabil ascuns cu un Jaguar de epocă ( nu știu de ce au un Jaguar acolo, dar arată cool ) și o mulțime de canapele confortabile, jocuri de masă, mese de foosball și un shuffleboard adecvat, astfel încât, dacă sunteți un iubitor de jocuri, acesta este un cămin excelent pentru a rămâne în.

Cu toate acestea, caracteristica stelei în opinia mea se află ascunsă în burta hostelului la parter – stadionul de interior al Next Door, un teren de 10 x 20 metri perfect pentru fotbal, tenis de padel, dodgeball, softball și multe altele. Din nou, acesta poate fi închiriat împreună cu prietenii pentru doar 20 DKK. Chiar lângă stadion se află o sală de sport complet echipată și, de asemenea, un studio de fitness/yoga- Next House este pensiunea perfectă pentru pasionații de sport.

Există, de asemenea, un cinematograf ( cu Netflix ) ascuns lângă stadionul acoperit și sala de yoga. Există, de asemenea, o sală cu un sistem de sunet pregătit pentru muzică live și pentru ca DJ să cânte.

În ceea ce privește facilitățile, cred că există câteva pensiuni din lume care pot bate acest hostel!

Experiență

Pentru dimensiunea pensiunii , veți găsi că este destul de intimă, ceea ce se datorează echipei foarte utile și prietenoase a personalului de aici, care este cu adevărat utilă în ceea ce privește răspunsul la întrebările oaspeților, împărtășirea sfaturilor despre oraș sau servirea unei beri – ei chiar dau tonul unei atmosfere foarte plăcute și ușoare. În timpul șederii mele am constatat că oamenii de toate vârstele- cupluri, călători singuri, mai ales familii se bucură cu adevărat de pensiune. O mulțime de spațiu pentru toată lumea să se relaxeze, să citească o carte sau să aibă un somn obraznic în timpul zilei. Hostelul are un program încărcat de activități – a fost o trupă live pe, noapte de karaoke, noapte de jocuri, plus că au organizat chiar și un turneu de mini golf în interior … așa că nu există nici o lipsă de lucruri care se întâmplă în cămin. Mi-ar plăcea să văd mai multe evenimente dedicate călătorilor solo care se întâmplă pentru a le aduce împreună – o critică minoră, dar în afară de asta, puțin aș putea vina cu pensiunea.

Verdict

În ceea ce privește locația, experiența și gama sa uimitoare de facilități, Next House se evidențiază ca unul dintre cele mai importante hosteluri din Danemarca și Scandinavia – rezervați-vă un sejur aici, nu veți regreta!

Un pat într-un dormitor cu 6 paturi începe de la doar 125 DKK pe noapte, în timp ce o cameră privată începe în jurul valorii de 500 DKK ( 70 €) pe noapte. Rezervați direct la site-ul web al hostelului, pentru cele mai bune tarife

Articol Preluat din sursa Externa

13 motive pentru a vizita Konitsa, Epirus
Un ghid de călătorie pentru a petrece 6 zile în Portugalia – Gate 1 Travel Blog

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

one + sixteen =

Despre autor

FII LA CURENT CU VACANTELE REUSITE!

Cauta Oferte

Booking.com

Vacante de vis

Booking.com

Alege o vacanta reusita!

Booking.com
keyboard_arrow_up