Rent a car

Tine cont de aceste sfaturi pentru a gasi servicii de rent a car / inchirieri auto ideale pentru o vacanta reusita!


Informatii complete despre serviciile de rent a car / inchirieri auto

Scopul principal al unei calatorii este acela de a vizita cat mai multe locuri noi. De aceea, un automobil devine indispensabil pentru a ajunge cu usurinta peste tot.

Serviciul rent a car Romania propune o gama larga de masini pentru vacanta pe care le puteti inchiria pe o perioada de timp variabila, in functie de cat timp aveti nevoie.

Cu masina puteti alege orice destinatie de calatorie, fara a mai fi nevoie sa asteptati ore in sir mijloacele de transport in comun. Inchirierile auto pe perioada vacantei va permit sa economisiti timp si bani.
Firmele de inchirieri auto stau la dispozitie tuturor detinatorilor de permis auto valabil. Cu ajutorul masinilor pentru turism, puteti admira in profunzime toate peisajele, ajungand in locuri unde  transportul in comun nu poate ajunge.

Taxele de mediu sunt incluse in preturile de inchiriere auto in Romania. Masinile de inchiriat sunt diverse, regasindu-se si modele foarte performante si noi.

In cazul furturilor sau avariilor, masinile au Casco, deci despagubirile sunt achitate integral de catre firma de asigurari.

Firmele de rent a car ofera, pe langa autoturisme, si unele accesorii, precum GPS-ul, care va ajuta sa ajungeti cu usurinta la o adresa specificata.

Lanturile de zapada va ajuta mai ales in sezonul de iarna, cand mergeti intr-o vacanta la munte.

Inchirierile auto sunt foarte benefice pentru toate persoanele care au nevoie de un autoturism dar nu isi permit achizitionarea acestuia.

Acestea se pot utiliza atat pe teritoriul Romaniei, cat si pentru o vacanta in strainatate. Inainte de a alege masina, se intocmeste un contract intre firma si beneficiar, unde sunt prevazute toate detaliile.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Serviciul de asistenta tehnica rutiera va poate fi de mare folos in cazul unor avarii. Masinile pe care le inchiriati sunt verificate din punct de vedere tehnic inainte de a va fi date in folosinta, deci calatorile vor fi sigure.
Veti ajunge direct la hotelul la care aveti rezervare, fara a mai lua alt mijloc de transport. Bagajele sunt depozitate in portbagaj, fara sa mai depuneti eforturi suplimentare, carandu-le.

Daca inchiriati pe o perioada de timp mai indelungata un vehicul, puteti obtine un discount. Preturile difera in functie de modelul ales.

Procesul de inchiriere al unei masini este foarte simplu, in prezent, puteti rezerva si online modelul dorit.

De obicei, programele de rent a car sunt disponibil non stop, deci puteti face o rezervare indiferent de ora.

Nu exista o limita de kilometraj, puteti utiliza masina oricat doriti, in intervalul de timp in care o inchiriati.

In vacanta, dorim sa mergem in cat mai multe locuri, pentru a evada din rutina zilnica. Cu ajutorul unei masini de inchiriat, acest lucru devine foarte usor de realizat.
Puteti afla orice detalii legate de modelul masinii ales sau in legatura cu conditiile de inchiriere de pe site, sau puteti face direct o rezervare online. Pentru orice informatii suplimentare, exista detalii pe site sau se poate solicita ajutor unui operator.

Avand in vedere preturile foarte bune, inchirierea unei masini devine solutia ideala pentru a merge intr-o vacanta, uitand de aglomeratia din mijloacele de transport in comun.

FII LA CURENT CU VACANTELE REUSITE!

Cauta Oferte

Booking.com

Vacante de vis

Booking.com

Alege o vacanta reusita!

Booking.com
keyboard_arrow_up