Oferte Booking.com -15 %

Economisiți cel puțin 15% la escapade locale sau la călătorii mai lungi, după preferințe. Planificați următoarea escapadă la un cost mai mic. Și, cum mii dintre proprietățile noastre oferă anulare gratuită, îți poți păstra planurile flexibile.
Vezi acum ofertele!

Blog / Noutati

inscriere hotel booking

Cum inscriu hotelul pe Booking.com?

Inscrierea hotelului dumneavoastra pe Booking este una din cele mai facile si rapide metode de a va face proprietatea cunoscuta, accesand un public de ordinul zecilor de milioane, de pe tot mapamondul, care potential ar fi interesati sa va viziteze proprietatea. In continuare vei afla detalii complete despre cum inscriu hotelul pe Booking.com.

Iata de ce este absolut esential sa acordati multa atentie atunci cand faceti o listare hotel Booking pentru a crea acestuia un profil cat mai corect, mai complet si mai atragator pentru vizitatori astfel incat acesta sa va aleaga proprietatea dumneavoastra si nu a competitorilor din locatia in care va aflati.

Inscrie hotelul pe VRBO pentru a atrage mai multi turisti!

Procesul de inscriere hotel pe Booking – Cum inscriu hotelul pe Booking.com?

Putem vedea procesul de inscriere hotel pe Booking in trei pasi principali.

In primul rand, va trebui sa introduceti toate datele legate de proprietate, cerute prin formularul de inscriere. Vor mai fi necesare si detaliile legate de plata, precum si incheierea contractului cu Booking. In caz ca ati intrerupt inscrierea, aceasta poate fi reluata si procesul continuat.

Odata ce acest proces de inscriere este finalizat, atunci aceste date legate de proprietate vor fi verificate si validate de catre site. Asta pentru a se asigura ca proprietatea este una reala, iar datele oferite sunt corecte. In acest fel, se asigura calitatea si exactitatea proprietatilor care sunt listate pe aceasta platforma de rezervari si ca vizitatorii au la dispozitie rezultate relevante si corecte.

Inscrie hotelul pe VRBO si vei avea beneficii multiple!

Citeste si:

Ultimul pas este ca odata cu setarea contului, cu numele de utilizator si parola sa editati datele de pe profilul proprietatii, completand informatiile legate de text, adaugand fotografii reprezentative si in numar suficient si de buna calitate, trecand toate facilitatile si camerele, preturile potrivite pentru acestea.

Cu cat ele sunt mai complete si relevante, utile pentru cei care va vizualizeaza proprietatea, cu atat sansele ca ea sa fie rezervata sunt mai mari.

Inscrie hotelul pe VRBO pentru a atrage mai multi turisti!

Alte avantaje oferite de inscrierea pe Booking – Cum inscriu hotelul pe Booking.com?

Pe langa avantajele imediate si evidente ale inscrierii proprietatii sau proprietatilor pe care le detineti pe Booking. Veti mai avea de asemenea acces la diverse informatii, statistici, rapoarte, si instrumente care sa va ajute in imbunatatirea activitatii dumneavoastra, a cresterii gradului de ocupare, a stabilirii unei politici optime a preturilor.

Este bine sa profitati cat mai mult de toate oportunitatile pe care inscrierea hotelului pe  Booking vi le poate aduce atat pe termen scurt cat si pe termen lung. Prezenta pe aceasta platforma foarte mare, cunoscuta in toata lumea va aduce nu numai vizitatorii directi de pe site, ci si pe cei de pe alte site-uri partenere sau de pe motoarele de cautare.

Inscrie hotelul pe VRBO si vei avea beneficii multiple!

Vezi toate articolele despre inregistrarea unei proprietati pe Booking!
Cum ti s-a parut informatia din acest articol?

Pasionat de turism, mereu in cautare de noi informatii. Imi place sa scriu despre destinatiile turistice in care ajung si sa ofer sfaturi si sugestii. Aceste sfaturi se bazeaza in principal pe experiente traite in calatorii de-a lungul anilor.

inscriere pensiune booking
Cum inscriu pensiunea pe Booking.com?
inscriere apartament booking
Cum inscriu apartamentul pe Booking.com?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Despre autor

Pasionat de turism, mereu in cautare de noi informatii. Imi place sa scriu despre destinatiile turistice in care ajung si sa ofer sfaturi si sugestii. Aceste sfaturi se bazeaza in principal pe experiente traite in calatorii de-a lungul anilor.

FII LA CURENT CU VACANTELE REUSITE!

Cauta Oferte

Vacante de vis

Alege o vacanta reusita!

Meniu

FII LA CURENT CU ULTIMELE NOUTATI DESPRE VACANTELE REUSITE!

La abonare veti primi CADOU un Ghid de Calatorii in valoare de 100 euro!