Blog / Noutati

listare booking

Cum functioneaza o listare de hotel pe booking?

Aceasta platforma cu diferite tipuri de cazari se bucura de o popularitate foarte mare atat in randul turistilor care doresc sa isi gaseasca o cazare la un pret bun, in locatia pe care doresc sa o viziteze, cat si pentru proprietarii de spatii de cazare, fie ele hoteluri, pensiuni, sau partamente. De aceea in ultima vreme este tot mai populara listarea de apartament pe booking, pe langa cele clasice de hoteluri si pensiuni, tocmai pentru ca vizitatorii doresc sa aiba o paleta cat mai larga de optiuni cand vine vorba de cazare. Optati pentru o listare de hotel pe booking.

Booking actioneaza ca intermediar oferind servicii de rezervare online, este important de retinut ca site-ul nu este parte a tranzactiei dintre prestatorul de servicii si oaspete, fiind astfel diferit de alte site-uri de rezervari. In acest fel, cei care fac o listare de pensiune pe Booking, un hotel sau un apartament, au control mult mai pare asupra disponibilitatii, a preturilor, a regulilor si conditiilor, totul oferind o transparenta mult mai mare.

Inscrie hotelul pe VRBO pentru a atrage mai multi turisti!

Listare de hotel pe booking – Ce sume se platesc pentru  inscriere de hotel in Booking?

Pentru folosirea platformei de rezervari online, dumneavoastra va trebui sa platiti un comision catre Booking. Asta pentru toate rezervarile facute, iar acestea vor fi detaliate intr-o factura unde se vor evidentia aceste comisioane de platit. Ele sunt datorate pentru sejururile confirmate, nerambursabile sau partial rambursabile. Rezervarile efectuate de catre un vizitator pot fi platite mai devreme in cadrul unei rezervari nerambursabile. Sau la momentul efectuarii sejurului.

Inscrie hotelul pe VRBO si vei avea beneficii multiple!

Inscrierea si listarea unui hotel pe Booking, sau a altui tip de proprietate sunt gratuite, iar comisioanele se platesc doar pentru rezervarile facute. Aceasta platforma, spre deosebire de alte platforme, nu percepe comisioane si oaspetilor, tariful ales de dumneavoastra pentru cazare fiind cel pe care il vede oaspetele.

Exista anumite situatii in care o rezervare se poate anula, dar in general odata ce un oaspete face o rezervare pe aceasta platforma ea este confirmata imediat.

Citeste si:
O rezervare poate fi anulata:

– de catre oaspete

– in cazul neprezentarii

– in cazul in care cardul nu este valid

– daca plata in avans nu a fost efectuata.

Folosind aceasta platforma online, una dintre cele mai cunoscute publicului atat in tara noastra cat si la nivel mondial va aduce accesul la mult mai multi vizitatori si potential oaspeti, cat si accesul la uneltele si sfaturile existente pe site astfel incat afacerea dumneavoastra sa poata creste si sa prospere.

Cu cat aveti o expunere mai mare pentru oferta de cazare si cu cat modalitatea prin care un oaspete poate efectua o rezervare, o plata, sau poate intra in legatura cu dumneavoastra, cu atat veti avea mai multi clienti si o imagine mai buna.

Inscrie hotelul pe VRBO pentru a atrage mai multi turisti!

Cum ti s-a parut informatia din acest articol?

Pasionat de turism, mereu in cautare de noi informatii. Imi place sa scriu despre destinatiile turistice in care ajung si sa ofer sfaturi si sugestii. Aceste sfaturi se bazeaza in principal pe experiente traite in calatorii de-a lungul anilor.

inscriere unitate cazare booking
Cum se realizeaza procedeul de inscriere al unei unitati de cazare pe Booking?
colaborarea cu booking - inscriere proprietate pe Booking
Este avantajos sa colaborezi cu Booking?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Completați acest câmp
Completați acest câmp
Te rog să introduci o adresă de email validă.
Trebuie să fiți de acord cu termenii pentru a continua

Despre autor

Pasionat de turism, mereu in cautare de noi informatii. Imi place sa scriu despre destinatiile turistice in care ajung si sa ofer sfaturi si sugestii. Aceste sfaturi se bazeaza in principal pe experiente traite in calatorii de-a lungul anilor.

FII LA CURENT CU VACANTELE REUSITE!

Cauta Oferte

Booking.com

Vacante de vis

Booking.com

Alege o vacanta reusita!

Booking.com
Meniu
ro_RORomanian

FII LA CURENT CU ULTIMELE NOUTATI DESPRE VACANTELE REUSITE!

La abonare veti primi CADOU un Ghid de Calatorii in valoare de 100 euro!